Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO Alexandra Stan la Masked Singer RomâniaIepurele a părăsit Masked Singer România; află cine se afla sub mască

Acadelia: Sala Palatului se va transforma în regatul dulciurilor

Delia va susține un concert impresionant la Sala Palatului pe 14, 15 și 16 noiembrie. Artista își invită fanii în lumea dulciurilor și promite să surprindă cu decoruri de poveste și interpretări ale celor mai cunoscute piese. Mai multe detalii despre concert puteți afla în articol.

Delia în concert la Cerbul de Aur pe 31 august 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Un show care va întrece toate așteptările, un decor impresionant, o trupă numeroasă de balet, ținute extravagante, 10 aparate laser de mare putere, 130 de metri pătrați de ecrane LED și peste 300 de aparate de lumină inteligentă vor da strălucire show-ului Acadelia, în premieră la Sala Palatului.

În trecut, Delia a cucerit publicul cu alte spectacole la fel de impresionante: Deliria, Delia's Winter Wonderland și PsiheDelia, care au avut loc în 2016, respectiv 2017.

Delia va colabora cu regizorul Adrian Tapciuc, cu care a lucrat și pentru celelalte show-uri

„Pentru Acadelia am gândit niște componente de decor multifuncționale, pe roți, care pot fi asamblate în diverse forme. Nu vor lipsi de pe scenă nici elementele dulci, cadrul perfect pentru unele povești de neuitat”, promite Adrian Tapciuc, regizorul show-urilor Deliei.

Acesta mărturisește că încă din luna aprilie au început să lucreze la conceptul și design-ul scenografic pentru Acadelia. Extravagante vor fi și ținutele Deliei, care va schimba cinci outfituri spectaculoase, în timp ce machiajul și coafura vor accentua caracterul puternic al artistei.

Artista a compus o piesă special pentru concert

În show-urile Acadelia din 14, 15 și 16 noiembrie, Delia va cânta în premieră o piesă pe care a compus-o încă de când a dat titlul acestui show. Iar aceasta nu va fi singura premieră. Interpretarea piesei „Cine m-a facut om mare”, la care Delia ține foarte mult și pe care a compus-o în întregime (muzică și versuri), va fi un moment cu totul și cu totul special, iar cei care vor fi în sală vor înțelege exact ce înseamnă acest lucru.

Nu vor lipsi nici invitații speciali.

„De fiecare dată am avut un numar impresionant de persoane implicate în show. Și până acum, la fiecare mare concert am avut invitați și artiști din afara țării: din SUA, Canada, Italia sau Franța. De asemenea, artiști din țară. În fiecare an îi avem invitați pe cei de la trupa The Sky Dance Iasi, alături de care dorim să creăm multe momente impresionante vizual. Nici anul acesta nu vom schimba acest obicei”, povestește Adrian Tapciuc, regizorul show-urilor Deliei.

O lume a dulciurilor și "Meet and Greet" Delia

Acadelia va fi mai mult decât un regat al dulciurilor și al culorilor, va fi un show pentru întreaga familie, presărat cu surprize, emoții puternice, capabile să creeze momente memorabile. Va fi un spectacol dulce atât la propriu, cât și la figurat, pentru că acadelele nu pot lipsi din program.

Pentru Acadelia, organizatorii au gândit și opțiunea achiziționării de bilete "Meet and Greet" Delia. Spectatorii vor avea parte de întâlniri cu artista după show-urile din fiecare seară, vor putea lua autografe și vor putea face fotografii cu Delia.

În această vară, Delia a lansat împreună cu Grasu XXL priesa „Despablito”, care a fost încă din ziua lansării pe primul loc în Trending și a strâns până acum pe YouTube 30.000.000 de vizualizări.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia Matache
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Luna Amară a lansat albumul NORD și continuă turneul de promovare

Luna Amară a lansat cel de-al șaselea album de studio, NORD, un material puternic și revelator, care prezintă configurația unui...

Închide