Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Andra a atins pragul de 1 milion de urmăritori pe Instagram

La doar 4 zile de când a lansat single-ul şi videoclipul “Mi-ai luat minţile” (feat. Pacha Man), Andra a devenit una dintre puţinele artiste din România cu peste 1.000.0000 de fani pe Instagram.

Single-ul “Mi-ai luat minţile” a devenit viral în câteva ore: a depăşit 1 milion de vizualizări în mai puţin de o zi, ocupă încă de când a fost lansat primul loc în Trending YouTube, iar până acum a adunat peste 3,4 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al artistei.

La scurt timp după lansarea piesei, Andra a reuşit o altă performanţă, de această dată pe Instagram, unde a atins pragul de 1.000.000 de urmăritori şi este în continuare în topul celor mai urmărite conturi de Instagram din România.

Mai mult, Andra este una dintre cele mai populare artiste din România şi pe Facebook, având o pagină cu 3,5 milioane de fani şi este singura artista cu un fan page de peste 1 milion de like-uri.

 

 

În această vara, Andra împlineşte 17 de ani de când a lansat primul single. De la începutul carierei și până acum, aceasta a lansat 13 albume şi a câştigat Discuri de Diamant, Platină, Aur şi Argint pentru vânzările materialelor discografice. De asemenea, deţine numeroase premii pentru vocea şi performanţele ei, printre care “Cea mai bună solistă”, “Cea mai bună voce feminină”, “Cel mai iubit artist”, dar şi multe altele.

Andra se mândreşte şi cu sute de milioane de vizualizări pentru clipurile lansate pe YouTube. De asemenea, este primul artist care, la spectacolul de debut de la Sala Palatului, a vândut toate biletele pentru trei zile consecutive, performanţă încă neegalată pe piaţa din România. În plus, la începutul acestui an, Andra a lansat albumul “Iubirea schimbă tot".

Conform statisticilor de pe Instagramology, în iunie 2017, în România erau înregistrați 566,206 utilizatori, dintre care doar 280,625 activi pe contul lor de Instagram. Dintre artistele de la noi, Inna se situează pe primul loc, cu 1,6 milioane de fani, Antonia cu 1,1 milioane de fani, Andra cu proaspătul milion, iar la o mică distanță, Delia cu 959,000 de urmăritori.

Citește mai multe despre Andra
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mihail: un nou concept de show, prima oară la Untold

După succesul piesei "Who you are", Mihail a cucerit publicul de la Untold cu un nou concept de show, într-o...

Închide