Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Soundtrack-ul sezonului șase din Game of Thrones va fi lansat pe vinil

Piesele de pe coloana sonoră a sezonului șase din Game of Thrones vor fi lansate pe vinil, sub forma unui album triplu, care include și o serie de fotografii și gravuri.

Urmărește-ne pe

Fanii serialului Game of Thrones se vor putea bucura de soundtrack-ul sezonului șase, sub forma unui triplu-album, care se va lansa pe vinil, începând cu data de 30 septembrie.

Materialul muzical de pe vinil va avea o durată de 90 de minute, fiecare piesă fiind compusă de muzicianul de origine germano-iraniană, Ramin Djawadi. Albumul va fi însoțit și de o serie de gravuri cu sigiliile caselor din Game of Thrones.

Ultimul episod al sezonului șase - „The Winds Of Winter” a înregistrat cele mai mare audiențe în Statele Unite, adunând în fața ecranelor peste 8.9 milioane de telespectatori.

Game of Thrones Vinil

Game of Thrones este un serial american de televiziune regizat de David Benioff și D.B. Weiss, care urmărește povestea cărților din seria „A Song of Ice and Fire”, scrise de George R.R. Martin. Filmările au avut loc în Belfast, Nordul Irlandei, Croația, Islanda, Malta, Morocco, Spania, Scoția și SUA.

Serialul a debutat la HBO, pe 17 aprilie 2011, iar cel de-al șaselea sezon s-a încheiat pe data de 26 iunie 2016. Următorul sezon din Game of Thrones va debuta în 2017 și va avea un număr de șapte episoade.

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Garbage - "Blackout", live @East West Studios - VIDEO

Garbage a publicat online o înregistrare video de la East West Studios. În clip, formația interpretează live piesa "Blackout", de...

Închide