Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Premiile Oscar 2024: Ryan Gosling va interpreta live piesa "I'm Just Ken"

Ryan Gosling va cânta melodia "I'm Just Ken", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Barbie", în timpul celei de-a 96-a ceremonii de decernare a Premiilor Oscar.

Publicat

pe

Ryan Gosling - "I'm Just Ken"
Ryan Gosling - "I'm Just Ken" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Ryan Gosling este de așteptat să urce pe scena galei de decernare a Premiilor Oscar nu doar ca actor, ci și ca interpret. Piesa "I'm Just Ken", extrasă de pe soundtrack-ul celebrului film "Barbie", se va auzi live pe 10 martie, la Dolby Theatre Hollywood din Los Angeles.

Momentul muzical este cu atât mai interesant cu cât este marcat de o controversă. Deși "Barbie" a primit un total de opt nominalizări la Oscar, inclusiv pentru "Cel mai bun film", "Cel mai bun actor în rol secundar" (Ryan Gosling) sau "Cea mai bună actriță în rol secundar (America Ferrera), protagonista Margot Robbie și regizoarea Greta Gerwig nu au fost propuse pentru trofeu. Această decizie a stârnit a adevărată dezbatere atât în rândul actorilor, cât și a publicului spectator.

"I'm Just Ken" și "What Was I Made For?", ambele extrase de pe coloana sonoră a filmului "Barbie", au fost nominalizate la Premiile Oscar 2024, la categoria "Cea mai bună melodie originală". Cea din urmă piesă, semnată Billie Eilish și Finneas, a câștigat recent Premiul Grammy pentru "Cea mai bună melodie compusă pentru visual media".

Compusă de Mark Ronson și Andrew Wyatt, "I'm Just Ken" este o baladă emoționantă, prin care Ken analizează greutățile pe care le-a îndurat de-a lungul vieții sale de păpușă de plastic. Mai mult, versurile melodiei exprimă și nesiguranța pe care Ken o simte în relația cu Barbie: Cu o voce gâtuită, el mărturisește: "Nu știu cine sunt fără tine. Există <<Barbie și Ken>>. Nu există <<doar Ken>>".

Trending