Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Lionel Richie își dorește un duet cu Adele

Dacă în 1983, Lionel Richie cucerea topurile cu „Hello”, în 2015 a venit rândul lui Adele să ne emoționeze tot cu... ”Hello”. Astfel, lui Lionel i-a venit ideea de a face un duet cu artista, însă acesta va rămâne deocamdată un plan amânat până la finalul anului.

Publicat

pe

Lionel Richie își dorește să înregistreze o piesă cu Adele, încă de când artista a cucerit topurile cu hitul „Hello”, în luna octombrie a anului trecut. În 1983, cântărețul lansa o piesă cu același nume - „Hello”, iar recent i-a venit ideea unui duet între el și Adele.

Artista britanică se află în turneu acum,  iar Lionel, conștient de programul încărcat al acesteia, știe că va dura ceva timp până o va convinge să îl însoțească în studio.

„Voi aștepta un an, iar la final, mă voi duce la ea și o voi ataca în propria casă! Are o vilă frumoasă pe lângă Los Angeles, așa că o voi aștepta în fața porții și îi voi spune: Adele, it's me. Hello, it's me!” a glumit Lionel Richie.

Cei doi artiști s-au cunoscut la gala premiilor Grammy, iar Lionel a descris-o pe Adele ca fiind o persoană minunată.

„După ce am vorbit patru minute cu Adele, aveam impresia că suntem vechi prieteni” a spus cântărețul.

Lionel Richie se află momentan în Marea Britanie, cu turneul său „ All The Hits All Night Long”, iar ultimul concert va avea loc în Londra, pe Arena O2, pe data de 6 iulie.

Anul acesta, Adele a fost premiată la patru categorii în cadrul galei Brit Awards: British Female Solo Artist, British Single of the Year (pentru ”Hello”), British Album of the Year (pentru ”25”) și nu în ultimul rând, Global Success Award. Artista a fost invitată pentru prima dată în această vară, la festivalul Glastonbury, fiind headliner alături de Coldplay și Muse.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Adele a soluționat divorțul, va împărți custodia fiului ei cu fostul șot

Adele și fostul soț, Simon Konecki, vor împărți custodia fiului lor de 8 ani, Angelo. Cei doi s-au despărțit în 2019, divorțul soluționându-se săptămâna trecută.

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

Adele nu va plăti pensie alimentară pentru fiul ei. Angelo va beneficia de implicarea ambilor părinți, artista și fostul soț, Simon Konecki, urmând să împartă custodia.

Potrivit documentelor obținute de The Associated Press, Adele, în vârstă de 32 de ani, și Konecki, în vârstă de 46 de ani, au folosit medierea pentru a ajunge în mod amiabil la condițiile separării. Ambii au renunțat la dreptul de a solicita sprijinul fostului partener și ambii au fost de acord cu custodia legală și fizică comună a fiului Angelo, în vârstă de 8 ani. Conform articolelor din presa britanică, cei doi vor încerca să rezolve orice problemă fără litigii.

Adele s-a căsătorit cu Simon Konecki, cofondator al brandului Life Water, în mai 2018. Cei doi au devenit un cuplu cu mulți ani înainte de a se căsători, Angelo venind pe lume în 2012.

Adele lucrează la un nou album

Adele lucrează în prezent la cel de-al patrulea material de studio, potrivit unor informații pe surse apărute în presă artista avându-l alături pe Raphael Saadiq, un reputat compozitor și producător, care a contribuit major la albumul "A Seat At The Table", lansat în 2016 de Solange, sora lui Beyonce.

Adele își dorește extrem de mult o colaborare cu Beyonce pe acest nou LP, iar Raphael este "pionul" care ar putea să facă legătura între cele două artiste. Daily Star a publicat primele articole pe tema unui posibil duet, informația fiind preluată apoi și de alte publicații.

 "Oricine mă cunoaște, știe că prioritatea mea principală în viață, în afară de copilul meu, este Beyonce", a declarat Adele în unul dintre interviurile sale.

Noul album al lui Adele ar putea include și o colaborare și cu H.E.R., pe numele real Gabriella Wilson. Compozitorul Jimmy Napes a fost, de asemenea, cooptat, precum și Rick Nowels, ce a lucrat cu cele mai mari nume din muzica pop, alternative și R&B, de la Madonna la Sia, Lana Del Rey, John Legend și Celine Dion.

Citește în continuare

Trending