Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Lionel Richie își dorește un duet cu Adele

Dacă în 1983, Lionel Richie cucerea topurile cu „Hello”, în 2015 a venit rândul lui Adele să ne emoționeze tot cu... ”Hello”. Astfel, lui Lionel i-a venit ideea de a face un duet cu artista, însă acesta va rămâne deocamdată un plan amânat până la finalul anului.

Lionel Richie își dorește să înregistreze o piesă cu Adele, încă de când artista a cucerit topurile cu hitul „Hello”, în luna octombrie a anului trecut. În 1983, cântărețul lansa o piesă cu același nume - „Hello”, iar recent i-a venit ideea unui duet între el și Adele.

Artista britanică se află în turneu acum,  iar Lionel, conștient de programul încărcat al acesteia, știe că va dura ceva timp până o va convinge să îl însoțească în studio.

„Voi aștepta un an, iar la final, mă voi duce la ea și o voi ataca în propria casă! Are o vilă frumoasă pe lângă Los Angeles, așa că o voi aștepta în fața porții și îi voi spune: Adele, it's me. Hello, it's me!” a glumit Lionel Richie.

Cei doi artiști s-au cunoscut la gala premiilor Grammy, iar Lionel a descris-o pe Adele ca fiind o persoană minunată.

„După ce am vorbit patru minute cu Adele, aveam impresia că suntem vechi prieteni” a spus cântărețul.

Lionel Richie se află momentan în Marea Britanie, cu turneul său „ All The Hits All Night Long”, iar ultimul concert va avea loc în Londra, pe Arena O2, pe data de 6 iulie.

Anul acesta, Adele a fost premiată la patru categorii în cadrul galei Brit Awards: British Female Solo Artist, British Single of the Year (pentru ”Hello”), British Album of the Year (pentru ”25”) și nu în ultimul rând, Global Success Award. Artista a fost invitată pentru prima dată în această vară, la festivalul Glastonbury, fiind headliner alături de Coldplay și Muse.

Citește mai multe despre AdeleLionel Richie
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soundtrack-ul sezonului șase din Game of Thrones va fi lansat pe vinil

Piesele de pe coloana sonoră a sezonului șase din Game of Thrones vor fi lansate pe vinil, sub forma unui...

Închide