Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Lionel Richie își dorește un duet cu Adele

Dacă în 1983, Lionel Richie cucerea topurile cu „Hello”, în 2015 a venit rândul lui Adele să ne emoționeze tot cu... ”Hello”. Astfel, lui Lionel i-a venit ideea de a face un duet cu artista, însă acesta va rămâne deocamdată un plan amânat până la finalul anului.

Lionel Richie își dorește să înregistreze o piesă cu Adele, încă de când artista a cucerit topurile cu hitul „Hello”, în luna octombrie a anului trecut. În 1983, cântărețul lansa o piesă cu același nume - „Hello”, iar recent i-a venit ideea unui duet între el și Adele.

Artista britanică se află în turneu acum,  iar Lionel, conștient de programul încărcat al acesteia, știe că va dura ceva timp până o va convinge să îl însoțească în studio.

„Voi aștepta un an, iar la final, mă voi duce la ea și o voi ataca în propria casă! Are o vilă frumoasă pe lângă Los Angeles, așa că o voi aștepta în fața porții și îi voi spune: Adele, it's me. Hello, it's me!” a glumit Lionel Richie.

Cei doi artiști s-au cunoscut la gala premiilor Grammy, iar Lionel a descris-o pe Adele ca fiind o persoană minunată.

„După ce am vorbit patru minute cu Adele, aveam impresia că suntem vechi prieteni” a spus cântărețul.

Lionel Richie se află momentan în Marea Britanie, cu turneul său „ All The Hits All Night Long”, iar ultimul concert va avea loc în Londra, pe Arena O2, pe data de 6 iulie.

Anul acesta, Adele a fost premiată la patru categorii în cadrul galei Brit Awards: British Female Solo Artist, British Single of the Year (pentru ”Hello”), British Album of the Year (pentru ”25”) și nu în ultimul rând, Global Success Award. Artista a fost invitată pentru prima dată în această vară, la festivalul Glastonbury, fiind headliner alături de Coldplay și Muse.

Citește mai multe despre AdeleLionel Richie
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soundtrack-ul sezonului șase din Game of Thrones va fi lansat pe vinil

Piesele de pe coloana sonoră a sezonului șase din Game of Thrones vor fi lansate pe vinil, sub forma unui...

Închide