Urmărește-ne în Social Media

Paula Seling - Neuitare (bazat pe soundtrack-ul filmului "Schindler's List")

Paula Seling a lansat o nouă piesă, intitulată "Neuitare". Acompaniată de un videoclip în regia lui Oleg Butnaru, melodia este adaptarea, pe versurile și reinterpretarea Paulei Seling, a coloanei sonore din filmul "Schindler's List".

O producție BUTNARU FILMS, filmările videoclipului au fost realizate în mai multe locații din Iași: Sala mare a Teatrului Vasile Alecsandri, Râpa Galbenă, Biblioteca Gheorghe Asachi, Palatul Braunstein, Gara Mare Iași. Videoclipul a fost lansat în cadrul evenimentelor speciale dedicate memoriei victimelor Pogromului de la Iași.

"Aseară, în Sala Operei Naționale Iași am susținut concertul "Neuitare", în memoria victimelor Pogromului de la Iași. Tot aseară am lansat, în mod oficial, videoclipul piesei cu același nume, în regia lui Oleg Butnaru, iar trăirile sălii m-au făcut să mă cutremur.

Mulțumesc publicului excepțional, pentru toata emoția dăruită, Primăriei Iași pentru întreaga susținere și domnului Primar Mihai Chirica, mulțumiri Orchestrei Simfonice a Operei Iași, condusă de Maestrul Bogdan Chiroșcă. Mulțumesc întregii echipe care a creat clipe de neuitat pe scenă: Oleg și Ina Butnaru, Vitalie Dubciuc, Cristi și Alex Șerban, Alexandru Gorgos, Dumitru Neagu, Malina Elena Croitoru , Andreea Lupu, Codruța Bouaru. Felicitări tuturor pentru clipele înălțătoare ce mi-au umplut inima", a declarat Paula Seling.

O voce inconfundabilă, o artistă completă cu 18 albume lansate și 20 de ani de carieră, Paula Seling este cu siguranță o figură emblematică a muzicii în România. Ne-a bucurat inimile în edițiile Cerbului de Aur sau Eurovision la care a participat, ocupând un loc în istoria autohtonă cu una din cele mai bune clasări pe care le-a avut România în aceste competiții internaționale.

Comentarii