Urmărește-ne în Social Media

David Garrett - Sicilienne

Violonistul David Garrett a lansat "Sicilienne", o partitură plină de emoție și substanță. Melodia este acompaniată de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Sicilienne" este extrasă de pe albumul "Iconic", programat de lansare pe 4 noiembrie 2022. Materialul este inspirat de violoniști legendari și cuprinde mai mult de 20 de piese. Muzica unor compozitori ca Bach, Dvořák, Gluck, Kreisler, Mendelssohn sau Schumann este prezentată în noi aranjamente pentru vioară, chitară și orchestră (de Franck van der Heijden și David Garrett).

Pentru noul material discografic, David Garrett a bifat mai multe colaborări. Printre muzicienii alături de care Garrett a lucrat se numără chitaristul său Franck van der Heijden, fostul său profesor Itzhak Perlman, tenorul Andrea Bocelli, flautistul Cocomi și trompetistul Till Brönner.

Admirat de milioane de fani din întreaga lume, David Garrett are la activ milioane de bilete vândute, este deținătorul a 23 de discuri de aur și 16 de platină obținute în Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore și multe altele. Artistul combină carisma unui rock-star cu un fel de virtuozitate înnăscută a celor mai buni instrumentiști ai timpului nostru.

Comentarii