Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Barbra Streisand va lansa un nou single, pe coloana sonoră a serialului "The Tattooist of Auschwitz"

Barbra Streisand are multe premiere şi realizări în cariera sa, dar e doar la prima piesă originală creată pentru un serial TV. E vorba despre producţia SkyShowtime "The Tattooist of Auschwitz", iar detalii despre serial aveţi mai jos.

Publicat

pe

Barbra Streisand The Tattooist of Auschwitz
Barbra Streisand The Tattooist of Auschwitz │ FOTO: SkyShowtime

Noua piesă este intitulată "Love Will Survive" şi este prima înregistrare semnată Barbra Streisand pentru un serial TV. Va fi lansată global de către Columbia Records pe 25 aprilie 2024. Serialul "The Tattooist of Auschwitz" debutează în exclusivitate pe SkyShowtime pe 7 iunie. "Love Will Survive" este compusă de Hans Zimmer, dublu câştigător de Oscar şi omul care şi-a pus amprenta pe sound-ul unor fenomene cinema ca "Gladiatorul", "Interstellar", "Inception", "The Dark Night" sau "Dune".

Barbra Streisand declară:

"În prezent ne confruntăm cu o escaladare a antisemitismului în întreaga lume, de aceea am vrut să cânt "Love Will Survive" în contextul acestui serial, ca o modalitate de aducere aminte a celor șase milioane de suflete care s-au pierdut cu mai puțin de 80 de ani în urmă. Și, de asemenea, să spun că și în cele mai întunecate vremuri, puterea iubirii poate triumfa și rezistă."

"The Tattooist of Auschwitz" spune povestea lui Lali (Jonah Hauer-King), un evreu slovac care a fost deportat la Auschwitz-Birkenau în 1942. În acest lagăr de concentrare unde au fost uciși milioane de evrei în timpul Holocaustului. În distribuţie se află Harvey Keitel, Melanie Lynskey, Jonah Hauer-King, Anna Próchniak și Jonas Nay.

Lali este distribuit în lagăr în secţiunea de Tatuatori, responsabil cu imprimarea numerelor de identificare pe braţele prizonierilor. Aşa începe o poveste de dragoste cu Gita, în ciuda ororilor din jur. 60 de ani mai târziu îl găsim pe Lali jucat de Keitel, la 80 de ani, care o întâlneşte pe Heather Morris, scriitoare şi decide să îşi spună povestea lumii.

Comentează

Trending