Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Animals - anii ‘60 au revenit la Bucureşti - VEZI FOTO

Publicat

pe

Concert Animals and Friends - Bucuresti 2012
Concert Animals and Friends - Bucuresti 2012
Concert Animals and Friends - Bucuresti 2012

Concert Animals and Friends - Bucuresti 2012

Joi, 10 mai 2012, Bucureştiul s-a întors cu 40 de ani în urmă, pe vremea rock and roll-ului și a invaziei britanice. Autorii magiei au fost legendarii The Animals, iar clubul Jukebox a fost transformat în the house of the rising sun.

Concertul a început în jurul orei 21 :30. În club se regăseau tineri pletoşi pentru care The Animals reprezintă o formaţie de referinţă a muzicii rock, dar şi oameni trecuţi de a doua tinereţe care au venit să-şi asculte  hit-urile cu care au copilărit. Nu au venit în număr mare, însă cei prezenţi ştiau aproape toate versurile şi s-au bucurat enorm de spectacol.

Concert Animals and Friends - Bucuresti 2012

Bateristul John Steel, singurul membru fondator Animals din componența sosită la Bucuresti pe 10 mai 1012

Pe tot parcursul concertului membrii formaţiei au comunicat cu publicul şi au spus poveşti despre anumite piese sau despre transformările pe care le-a suportat formaţia de-a lungul anilor. Publicul la randul său a participat la dialog, a dansat, a fredonat piese și a făcut fotografii.

Playlistul concertului a alternat în piese blues ca I put a spell on you, Don t let me be misunderstood, Bright lights and big city şi piese ritmate, rock and roll, We’ve gotta get out of this place, It’s my life, Boom Boom. Cea mai iubită piesă a celor de la The Animals, The House of The Rising Sun a fost păstrat-o pentru  finalul spectacolului. Despre marele hit se spune ca este de fapt o veche melodie folk americană, cu origine necunoscută, preluată și reinterpretată de o multitudine de artiști (de la The Beatles, la The Doors, de la Sinead O’Connor, la Muse).

Despre piesele preferate ale membrilor actuali, dar şi despre cum au trecut anii peste The Animals vă invit să urmăriţi interviul pe care ni l-au acordat cu o zi înaintea concertului.

Concert Animals and Friends - Bucuresti 2012

Concertul Animals and Friends de la Bucuresti - 10 mai 2012

Vezi galeria de fotografii de la concertul Animals

Comentează

Trending