Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Servus Transilvania Fest #3 - O nouă locație pentru o experiență completă

Servus Transilvania Fest a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție și se va desfășura între 18 și 20 august 2017 la Biertan, județul Sibiu. Muzica de calitate se întâlnește cu preparatele bio și produsele hand-made, invitând vizitatorii să se recreeze într-un loc de o frumusețe deosebită, să se bucure de muzica bună, să savureze preparatele producătorilor locali și să achiziționeze produse confecționate de mâna celor mai pricepuți meșteșugari din regiune.

Publicat

pe

│ FOTO: www.facebook.com

Noua locație:

Inițial, festivalul urma să aibă loc în Valea Voisala, însă în urma numeroaselor cereri şi întrebări legate de posibilităţile de campare, locația festivalului s-a mutat. Noul loc de desfășurare este terenul Bazei Sportive din Biertan, Sibiu. Noua zonă de festival s-a mărit considerabil, campingul va fi complet integrat în această zonă, iar accesul auto se face foarte uşor, parcarea aflându-se în imediata apropiere.

Situată la intrarea în Biertan venind dinspre Mediaş şi Sighişoara (DJ 141B), pe terenul de fotbal din Biertan cu acces de pe străzile Cloșca și Lunca, zona de festival nou creată va mai cuprinde târgul de mâncare organică şi produse handmade, standurile de merchandise, bere şi alte băuturi, un teren amenajat unde se pot desfăşura activităţi în aer liber, o zonă de chillout, numeroase duşuri şi toalete pentru confortul tuturor participanţilor.

Hartă Servus Transilvania Fest #3

Servus Transilvania Fest devine loc de întâlnire pentru cei mai pricepuți meșteșugari și producători locali care participă la târgul de produse bio și hand-made, iar programul artistic va cuprinde concerte de muzică live și jam session, în genul rock/prog/metal cu participarea unor trupe din România, dar și din străinătate. Festivalul își propune să organizeze concursuri jurizate pentru trupe newcomer prin crearea oportunității de a concerta în fața unui public de calitate.

Publicul va lua parte la concertele a 12 trupe de tip newcomer și 19 trupe în recital: Persefone (progressive metal, Andorra), Poem (progressive /alternative, Grecia) Dirty Shirt (crossover folklore metal, RO),  Kempes (heavy metal, RO), Antract (pop/rock, RO), Platonic Band (bluess/jazz/rock, RO), Dordeduh (ethnic folklore metal, RO), Indian Fall (black metal, RO), Still Awake (rock/metal/prog, DE), For The Wicked (metalcore, RO), EvergreeD (metal, RO), Iron Maidnem – tribute Iron Maiden (heavy metal, HU), First Division (hardcore/metalcore, RO), Avator (thrash metal, DE), Still Crazy (hard rock, RO), Onenightstand (rock, RO), Scorn – tribute In Flames (melodic death metal, RO), Bad Blood (progressive/power metal, India) și Tudor Turcu (câștigător X Factor Romania 2012).

Program Servus Transilvania Fest #3

Premiile Newcomer Band Contest vor fi decernate de o legendă vie a rock-ului românesc, Ovidiu Lipan Ţăndărică. Seara de duminică, 20 august, va fi marcată de prezența maestrului. De mai bine de 50 de ani, Ovidiu Lipan Țăndărică contribuie la dezvoltarea şi consolidarea scenei muzicale româneşti, fie că vorbim de albumele sale solo, de formaţiile Rosu şi Negru, Phoenix sau de colaborările sale cu prestigioşi artişti români şi internaţionali (Gheorghe Zamfir, Grigore Leşe, Stelu Enache, Marius Mihalache, Eruption, ELOY, cu Joachim Witt, Herman Rarebell de la Scorpions/Rated X şi multi alţii).

Târgul de produse organice și hand-made va avea loc în interiorul spațiului de desfășurare a festivalului și reunește peste 20 de producători și artizani pregătiți să ofere publicului preparate gustoase (de la zacuscă și gemuri la brânzeturi și mezeluri de cea mai bună calitate), precum și o gamă largă de articole confecționate din pâslă, lână, lemn, sticlă, ceramică, metal, împletite, brodate sau pictate cu motive tradiționale.

Bilete Servus Transilvania Fest

  • Abonament - 90 lei
  • Abonament redus (copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 13 ani) - 50 lei
  • Bilet pe zi - 50 lei
  • Bilet pe zi redus  (copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 13 ani) - 25 lei

*în zilele de eveniment, 18, 19, 20 august, biletele se pot achiziționa doar numerar, la același preț, din centrul InfoPoint de la intrare.

Servus Transilvania Fest a început în urmă cu 3 ani, în valea lui Otto Wagner, un sas care s-a întors definitiv acasă, parcă pentru a reaprinde spiritul comunității locale, transformând un hotar pustiu într-o oază de liniște și  destindere, în care freamătă în fiecare vară o vegetație luxuriantă. Festivalul își propune să creeze o atmosferă plăcută prin conturarea unui program artistic omogen și prin furnizarea unor servicii de calitate.

Comentează

Trending