Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Nickelback a impresionat cu un cover după Metallica - VIDEO

Un cover din 2008 al trupei Nickelback a devenit viral, iar fanii sunt impresionați cât de bine sună piesa Metallica. Vă invităm să ascultați varianta Nickelback în articolul de mai jos.
Nickelback

Nickelback

Trupa de rock din Canada a făcut un cover după piesa "Sad But True", a formației Metallica, în 2008. Videoclipul a devenit însă viral abia acum, iar unii dintre fani au lăudat momentul.

Unul dintre utilizatorii rețelei sociale Twitter a scris că "în sfârșit îi place o piesă cântată de Nickelback", iar altul a menționat că formația canadiană "cântă chiar mai bine decât Metallica".

În tabără cealaltă se află cei care nu au fost de acord cu coverul și sunt de părere că nicio trupă nu se poate ridica la nivelul Metallica:

"Bună încercare Nickelback, dar tot nu vă iese, Metallica este la ani lumină față de voi, atât din punct de vedere al longevității, cât și ca versuri și instrumental."

În iunie 2017, Nickelback a lansat albumul "Feed the Machine", debutând pe prima poziție în US Top Hard Rock Albums (Billboard) și pe poziția a 5-a în topul general US Billboard 200.

Nickelback a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume, având în discografie 9 albume de studio. Cea mai cunoscută piesă a formației este „How You Remind Me”. Single-ul datează din 2001, se regăsește pe discul ” Silver Side Up”, și este cel mai difuzat hit pe posturile de radio din America în decada 2000. Piesa a fost Number One simultan în America și Canada. Din repertoriul trupei fac parte si alte piese populare, precum „Photograph”, „Far Away” și „Rockstar”.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Nickelback
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney regretă că nu a ajutat-o pe Amy Winehouse

Artistul a întâlnit-o pe Amy Winehouse în urmă cu câțiva ani și regretă că nu i-a spus un sfat încurajator...

Închide