Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Psihedelia - 3 zile de culoare, dans și magie

Delia a susținut 3 zile de show PSIHEDELIA la Sala Palatului. Toate spectacolele s-au desfasurat cu sala ocupată la capacitate maximă, iar spectatorii au trecut prin diverse stări, de la uimire, în momentele teatrale puse în scenă într-o lume de sanatoriu, până la momente de magie, în care Delia a levitat.

Publicat

pe

Delia în concertul Psihedelia de la Sala Palatului pe 4 martie 2017

Show-ul a început cu o lume de poveste pe tărâmuri nebune, cu personaje care mai de care mai speciale, într-un “laborator” muzical. Delia a dat startul psihedelic cu “Inimi Desenate” dintr-un cilindru metalic, moment urmat de apariția în scenă a lui Denis (The Motans), alături de care a interpretat noul lor single, “Weekend”. Cei doi artiști au cântat în cămăși de forță specifice unui spital de boli mintale.

Delia în concertul Psihedelia de la Sala Palatului pe 4 martie 2017

Pe “1,2,3,4”, în PSIHEDELIA a urmat o explozie de culoare și dans. Unul dintre cele mai hipnotizante personaje de pe scenă a fost Amazon Ashley a.k.a. “Big Momma”, dansatoare și personaj celebru din Statele Unite, devenită cunoscută în special după turneul în care a însoțit-o pe Miley Cyrus. Amazon Ashley a pozat în look-ul deja iconic al primului poster PSIHEDELIA, cu ochelarii ascuțiți portocalii și peruca multicoloră/curcubeu.

Delia în concertul Psihedelia de la Sala Palatului pe 4 martie 2017

Delia a dedicat un moment naturii și dragostei interpretând la flaut și la un pian din muschi noua ei piesa, “Verde Împărat”, urmat de “Fată verde”.

Delia în concertul Psihedelia de la Sala Palatului pe 4 martie 2017

Show-ul a alunecat lin într-o zonă plină de incantații pe “Africana”, iar la “Ipotecat” artista a făcut baie într-o cadă cu “bani”, poziționată în central scenei. Miile de spectatori care au fost prezenti la PSIHEDELIA s-au bucurat în premieră de o interpretare specială a hitului “Parfum de fericire” într-un stil rock alternativ, unde artista a utilizat și o portavoce pentru a cânta anumite porțiuni din piesă.

Delia în concertul Psihedelia de la Sala Palatului pe 4 martie 2017

Pe “Ceai”, PSIHEDELIA a ajuns în Tara Minunilor, unde iepurașii s-au jucat alături de Delia la o masă imensă de șah, iar povestea a continuat cu o lume de carnaval pe “A lu’ Mamaia”. Pe scenă au urcat iar toate personajele din povestea psihedelică, dar și acrobații de la trupa The Sky Iași.

2 momente impresionante din punct de vedere artistic au fost cele de la “Gura ta”, cand podeaua s-a transformat într-un “covor uman” format din 50 de psihevoluntari, care s-au mișcat în sincron, și “Hallelujah”, când au apărut aceeași 50, de această dată sub masca unor călugari psihedelici.

Mona” – noua colaborare a Deliei cu Damian Draghici & Brothers a pus în scenă o nunta thriller, cu nuntași din Dia de los Muertos și o mireasă tânără vândută de părinții ei unui schelete viu, interpretata de BonBon Bombay (iUmor).

Delia în concertul Psihedelia de la Sala Palatului pe 4 martie 2017

Pe “Aripi de vânt”, Delia și-a surprins publicul și a levitat cu ajutorul magicianului Johannes, iar pe “Cine m-a făcut om mare”, Delia a dansat alaturi de “Delia Mică” într-o colivie imensă. Show-urile s-au încheiat fulminant cu “Da, mamă”, unde Delia a cântat de la o înălțime de 10 m, de unde a plonjat la sfârșitul piesei, un moment de altfel extrem de greu de interpretat din punct de vedere tehnic, dar și foarte dureros. Fiecare dintre cele 3 show-uri au avut parte de bis-uri cerute insistent de către public.

Delia nu a avut decât un singur invitat pe scena, Motanul, alături de care a cântat hitul “Weekend”.

Delia în concertul Psihedelia de la Sala Palatului pe 4 martie 2017

Foștii ei invitați, Horia Brenciu, Mihai Bendeac și Smiley, au fost în public. În timpul concertului, Delia s-a dus la fiecare în parte și a dansat cu ei, în aplauzele publicului.

”Pentru acest show m-a inspirat întreaga mea existență, în muzică... în tot! Mi-am creionat gândurile pe hârtie și am încercat să le organizez într-un haos frumos și sincer. M-am implicat foarte mult anul acesta: în regie, în scenariu, în momentele de grafică, în producția show-ului. Mi-am desenat efectiv scena. Ce a fost greu? Programul, timpul, săritura de la înălțime. A fost greu să lupt cu oboseala, pentru că nu a fost un concert! A fost un spectacol, a fost un circ, a fost un teatru. A fost mai mult decât cantat. Ce a fost fun? Totul! Experiența în sine, invitații mei atipici, plin de umor ți skill, talent. Ce mi-a placut cel mai mult? Că am avut 3 săli arhi pline, că oamenii nu știau dacă să filmeze sau să se bucure vizual mai întâi. Că vibe-ul a fost de vis, că i-am dus în lumea mea, că și-au dat seama într-un final că sunt ca mine... psihedelici! Muzical tehnic vorbind am cei mai buni “haiduci” din band care s-au descurcat de minune cu aranjamentele: Turcu și Michael. Nu am crezut că pot să cad de atâtea ori și să aterizez perfect de fiecare dată. E clar că am 9 vieți și știu că nu pare, dar este foarte greu și dureros! Publicul din România este din ce în ce mai pregătit. La fel ca și artiștii, din ce în ce mai! PsiheBrenciu a fost savuros, PsiheMihai mai mult s-a speriat când am ajuns la el, căci nu știa, iar PsiheSmiley un domn ca întotdeauna! Vreau să le mulțumesc tuturor din PsihEchipa, dar și celor 50 de PsiheVoluntari care au îndurat alături de noi la repetiții și au ascultat cu strictețe de COBO. Dar cel mai și cel mai mult, vreau să îi mulțumesc lui Razvan. Pentru că există, pentru că e alături de mine în carieră și pentru că reușește cu brio să organizeze un show de o asemenea mărime. Te iubesc, Zbanghy!” - Delia

Delia în concertul Psihedelia de la Sala Palatului pe 4 martie 2017

Odată cu acest show, Delia a lansat și un nou album, “LIVE”, pe care se răgasesc interpretările celor mai cunoscute piese ale ei, în variantă live din concertele “Welcome to Deliria” din 2016. Albumele se găsesc în 4 variante de coperta, fiecare cu conținut foto exclusiv, în magazinele partenere și pe toate site-urile de vânzare și de streaming specializate.

Organizarea și producția PSIHEDELIA s-a întins pe parcursul a câtorva luni bune, iar echipa care a lucrat pentru aceasta a depășit 300 de persoane. De costumațiile Deliei s-a ocupat Hilke Muslim, iar echipa de beauty a fost formată din Andra Manea (make-up) și Camelia Negrea (hairstyle). Regizorul show-ului a fost și de această dată Adrian Tapciuc, iar baletul de dans a fost coordonat de către COBO (Andra Gheorghe si Bogdan Boanta). Orchestrațiile au fost făcute de către Alex Turcu și Michael Massier. ”Bandul Mirific” și fetele din backing vocals (Oana Matache, Gabriela Lazar și Ilinca Maria) au cântat alături de Delia pe parcursul întregului concert, totul mixat live de către un maestru al sunetului, Adi Dan. De grafică s-au ocupat cei de la NRG Moldova, iar scenograful a fost Tibi Hristu.

Delia în concertul Psihedelia de la Sala Palatului pe 4 martie 2017

Emisiuni radio-tv

X Factor 2021 a ajuns la cea de-a opta ediție de audiții; află ce momente au impresionat

Citește rezumatul ediției din 15 octombrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg în etapa următoare a show-ului.

Publicat

pe

Concurenți a opta rundă de audiții X Factor 2021
Concurenți a opta rundă de audiții X Factor 2021 │ FOTO: Antena 1

Spectacolul vocilor a continuat pe 15 octombrie la X Factor. Ediția a adus din nou în atenția publicului concurenți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite au creat o seară de vineri completă.

Despre echipele X Factor 2021:

Anul acesta, Ștefan va antrena băieții sub 24 de ani, Loredana se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Delia este liderul grupurilor, iar Florin Ristei le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani.

De asemenea, fiecare jurat are disponibile 10 locuri în echipa sa. Concurenții care primesc 3 DA rămân în concurs și sunt puși pe o listă de așteptare, iar cei care primesc 4 DA merg direct în bootcamp.

Ce concurenți au urcat pe scenă în a patra seară de X Factor 2021:

Mirela Cicu

Mirela are 28 de ani, este profesoară de canto și vine din Constanța. Pasiunea pentru muzică a început din copilărie. Concurenta a mărturisit că a mai participat la X Factor, în prima ediție, dar a fost eliminată în Bootcamp. Mirela a revenit cu forțe proaspete și i-a cucerit pe jurați cu un mash-up: Jessie J - "Flashlight" și Lewis Capaldi - "Someone You Loved".

"Teoretic nu ai avea nicio scuză să nu câștigi X Factorul anul asta. Ești formidabilă!", a spus Delia.

Mirela Cicu a primit 3 DA și se află pe lista de așteptare a Loredanei.

Nemia Călin

Nemia are 18 ani și este originar din București. Deși este hairstylist și make-up artist, tânărul a mărturisit că marea sa pasiune este muzica. Nemia provine dintr-o familie cu 15 copii, așa că face tot posibilul să iasă în evidență - frizură, haine și accesorii.

Pe scena de la X Factor, concurentul a interpretat "I Have Nothing" (Whitney Houston). Nemia a primit 3 DA și se află pe lista de așteptare a lui Ștefan Bănică.

"Sunt fanul tău, m-ai cucerit, ai aur acolo în voce", a spus Delia.

Alice Olivari

Alice a venit din Italia pentru a impresiona jurații X Factor cu vocea și energia ei pozitivă. Tânăra a urcat pe scenă încrezătoare și a cucerit cu părul roz și asemănarea cu Delia. Apoi, i-a surprins plăcut pe jurați cu vocea sa. Alice a cântat piesa "Strong Enough" (Cher) și a primit 3 DA.

"Am apreciat energia ta, a fost o experiență plăcută!", a spus Ștefan Bănică.

Costin Popovici

Costin are 21 de ani, iar de opt ani locuiește în Suedia. S-a mutat acolo împreună cu familia sa și este student la producție muzicală. Pe scena de la X Factor, Costin a venit cu o piesă rap proprie. A avut flow și energie, astfel că a primit 3 DA din partea juraților.

Threal

Threal vine din Bologna și este format din Claudia, Clarissa și Francesca. Grupul s-a format acum câteva luni și a venit să cucerească ascultătorii români. Concurentele au ales să combine două piese apreciate: "Careless Whisper" (George Michael) și "Locked Out of Heaven" (Bruno Mars). Prestația a fost apreciată de cei patru jurați, astfel că Threal merge direct în Bootcamp cu 4 DA.

"Sună foarte bine cum cântați împreună, așa că sunt deja fericită că vă am în grupa mea", a comentat Delia. 

Mădălin Antonesei

Mădălin are 29 de ani și se ocupă cu muzica de mai mulți ani. A studiat-o la facultate, apoi s-a angajat în domeniu, devenind profesor de chitară. Mădălin a vrut să demonstreze că nu stă rău nici cu vocea, iar X Factor a părut oportunitatea perfectă. Tânărul a cântat piesa "Higher Ground" și a primit 3 DA.

Ilona Nicula

Ilona este din Buzău și are 14 ani. Pasiunea pentru muzică a făcut-o să participe la mai multe festivaluri de muzică prin intermediul cărora a câștigat și bani. La X Factor, concurenta a venit să impresioneze cu vocea sa specială. Pentru acest lucru, Ilona a interpretat "Oops, i did it again", o variantă jazz. Adolescenta a reușit să facă ce și-a propus, primind 4 DA și ajungând în Bootcamp.

"Iubita mea, ai cântat foarte drăguț. Ai o voce specială, ai un timbru copilăros așa", a spus Loredana.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află cum a decurs cea de-a șaptea rundă de audiții de la X Factor 2021 - VIDEO

Citește rezumatul celei de-a șaptea runde de audiții de la X Factor 2021. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg în etapa următoare a show-ului.

Publicat

pe

Concurenți a șaptea rundă de audiții X Factor 2021
Concurenți a șaptea rundă de audiții X Factor 2021 │ FOTO: Antena 1

Spectacolul vocilor a continuat pe 8 octombrie la X Factor. Noi concurenți i-au cucerit pe jurați cu vocile lor și au demonstrat că dețin tot ce trebuie pentru a câștiga marele premiu.

Despre echipele X Factor 2021:

Anul acesta, Ștefan va antrena băieții sub 24 de ani, Loredana se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Delia este liderul grupurilor, iar Florin Ristei le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani.

De asemenea, fiecare jurat are disponibile 10 locuri în echipa sa. Concurenții care primesc 3 DA rămân în concurs și sunt puși pe o listă de așteptare, iar cei care primesc 4 DA merg direct în bootcamp.

Ce concurenți au urcat pe scenă în a patra seară de X Factor 2021

Oma Jali

Oma Jali s-a născut în Franța, dar familia ei este din Camerun. Concurenta are 34 de ani și se ocupă cu muzica. Abordează o mulțime de genuri muzicale, cântă la diverse evenimente și a menționat că a participat la un concurs de talente din Franța.

Plină de încredere și entuziasm, Oma i-a cucerit pe jurați cu vocea și mișcările de dans. A făcut show atât pe scenă, cât și la masa celor 4 jurați și merge direct în Bootcamp în grupa Loredanei.

"Ai venit așa ca o locomotivă. Ai luat publicul, ai luat tot", i-a transmis Ștefan Bănică.

Ștefan Dincă

Ștefan are 25 de ani și vine dintr-o comună din județul Dolj. Concurentul le-a povestit juraților că are o afacere cu monumente funerare. La fel ca tatăl său, Ștefan face cruci. Cu toate acestea, marea sa pasiune este muzica, ca dovadă participarea la X Factor 2021.

Concurentul a interpretat piesa lui Sam Smith, "Writings on the Wall" și a primit 3 DA din partea Deliei, Loredanei și a lui Ștefan.

Florentina Țuchel Matei

Florentina este originară din Galați, dar de 20 de ani locuiește în Dubai. Concurenta a mărturisit că deși nu lucrează în domeniul muzical, cântă cu plăcere ori de câte ori are ocazia.

Florentina a reușit să capteze atenția juriului cu interpretarea spectaculoasă și energia pozitivă. Piesa "Mad About The Boy" i-a adus 4 DA și merge direct în Bootcamp.

"Doamne, îți mulțumesc că trimiți și oameni de genul la X Factor. Este unul dintre cele mai bune momente de X Factor", a spus Delia

Florin Iordache

Florin are experiență pe scena muzicală, cântând de mai mulți ani. A făcut parte din trupa Krypton, iar după o absență de aproape trei ani de pe scenă, acesta și-a făcut curaj să cânte din nou în fața publicului.  Florin a ales să interpreteze piesa "Man In The Mirror" și a primit 3 DA din partea juraților.

"Ești o surpriză foarte plăcută pentru mine. A fost ca o gura de oxigen", a spus Ștefan.

Cătălin Stîngă

Cătălin, pe numele de scenă Broke, a devenit pasionat de muzica rap pe când avea 13 ani. Concurentul a declarat că totul a început după ce a ascultat niște piese de la Paraziții. Este de părere că din muzica rap poți învăța ceva, iar cu această mentalitate a venit și la X Factor 2021.

Cătălin a interpretat o piesă compusă de el, care scoate în evidență problemele societății. Prestația sa i-a adus 3 DA.

Larisa Olaru

Larisa este originară din Corbu, Constanța. Concurenta a mărturisit că este cunoscută acolo pentru vocea sa și cântă la numeroase evenimente (nunți, botezuri). Larisa iubește muzica și își dorește să devină cunoscută, să ajungă la tv și la radio.

Pentru X Factor, tânăra a pregătit piesa "Call Out My Name" și a primit 3 voturi de încredere din partea Deliei, Loredanei și a lui Ștefan.

Edson D'Alessandro

Edson i-a impresionat pe jurați cu vocea și povestea emoționantă de viață. Concurentul a mărturisit că s-a născut în Brazilia, dar și-a pierdut părinții și a fost nevoit să doarmă pe străzi. A îndurat timp de patru ani foamea și sărăcia, însă norocul l-a găsit și a fost adoptat de o familie de italieni.

Acum, tânărul de 24 de ani lucrează ca motostivuitor și este pasionat de muzică. Acest lucru s-a observat pe scena de la X Factor unde Edson a interpretat piesa "Hallelujah". Vocea sa i-a cucerit pe jurați, care au privit neclintiți momentul muzical. Concurentul a primit 4 DA și merge direct în Bootcamp.

"Muzica curge prin tine. Vocea ta ne-a legat, ne-a unit. Ai cântat sublim!", a spus Loredana.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Audițiile de la X Factor 2021 au ajuns la cea de-a șasea ediție; citește rezumatul emisiunii

Citește rezumatul ediției din 1 octombrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg în etapa următoare a show-ului.

Publicat

pe

Concurenți a șasea rundă de audiții X Factor 2021
Concurenți a șasea rundă de audiții X Factor 2021 │ FOTO: Antena 1

A șasea ediție a show-ului X Factor a adus din nou în atenția publicului concurenți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Telespectatorii s-au bucurat de momente pline de emoție, voci puternice și concurenți cu care se vor revedea în etapele următoare.

Despre echipele X Factor 2021:

Anul acesta, Ștefan va antrena băieții sub 24 de ani, Loredana se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Delia este liderul grupurilor, iar Florin Ristei le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani.

De asemenea, fiecare jurat are disponibile 10 locuri în echipa sa. Concurenții care primesc 3 DA rămân în concurs și sunt puși pe o listă de așteptare, iar cei care primesc 4 DA merg direct în bootcamp.

Ce concurenți au urcat pe scenă în a patra seară de X Factor 2021

Sofia Cagno

Sofia venit tocmai din Italia pentru a-i cuceri pe jurații X Factor 2021. Concurenta de 16 ani a mărturisit că este o persoană extrem de timidă, însă muzica a ajutat-o să se exprime și să se deschidă. Sofia a venit la emisiune însoțită de mama sa și de instructoarea de canto, care a lucrat și cu Maneskin, câștigătorii Eurovision 2021.

Sofia a cântat piesa "Runnin (Lose It All)" și a primit 4 DA din partea juraților. Astfel, concurenta merge direct în Bootcamp în echipa lui Florin Ristei.

Robert Reamzey

Robert are 27 de ani și este din București. La bază e profesor de pian. Concurentul a mărturisit că și-a transformat casa într-un studio și se ocupă de muzică în fiecare zi.

Pe scena de la X Factor, Robert a interpretat o versiune specială a piesei "Take Me To Church" (Hozier). Concurentul a interpretat atât vocal, cât și la pian și a primit 3 DA din partea juraților.

"Ești o personalitate aparte pentru scenă", a spus Delia.

Ana Vacari

Ana are 27 de ani și este originală din Republica Moldova. Tânăra a mai participat la X Factor în 2017. I-a plăcut atât de mult experiența încât a revenit, mai pregătită și mai hotărâtă să câștige marele premiu. Ana a cântat piesa "Stand Up For Love" (Destiny's Child) și a primit 3 DA, aflându-se pe lista de așteptare a Loredanei.

"A fost o piesă grea, dar ai dus-o până la capăt. Ești una din vocile acestei ediții, fără dar și poate. Răspunsul meu este DA", a spus Ștefan Bănică.

Melvin Hernandez

Melvin este originar din Filipine, dar locuiește în Brașov cu soția sa româncă. Concurentul are o experiență muzicală vastă, cântând de peste 20 de ani pe vase de croazieră. La X Factor, Melvin a interpretat "Just One" de la James Ingram și a primit 3 DA.

"Ai o eleganță aparte și o voce foarte bună", a spus Delia.

Cătălin Budea

Cătălin are 19 ani și locuiește în Cluj-Napoca. Acolo studiază asistența socială, însă a mărturisit că muzica este adevărata sa pasiune. A moștenit talentul de la mama sa, pe care a dorit să o facă mândră cu prestația de la X Factor 2021. Și a reușit. Cătălin a primit 4 DA cu piesa "Amnesia" (Roxen).

"Faptul că te-ai aruncat la o piesă imposibil de cântat, din punctul meu de vedere, mă face să te apreciez la maximum. Bine ai venit la X Factor", i-a transmis Delia.

Cosmina Cotoroș

Cosmina are 15 ani și a venit tocmai din Chișinău să demonstreze că deține factorul X. Concurenta a venit însoțită de mama sa care se declară cel mai mare susținător. Adolescenta a cântat piesa "Send My Love" (Adele) și se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

"Ai o voce extrem de bine pusă la punct pentru vârsta ta", a comentat Ștefan Bănică.

Ainhoa Sanchez Millan

Ainhoa este originară din Spania, însă dragostea pentru România a luat naștere odată cu o relație de dragoste pe care o trăiește cu un român. Tot partenerul său a fost și cel care a înscris-o la X Factor 2021. Concurenta a interpretat piesa "Rise Up" și i-a cucerit pe cei patru jurați. Ainhoa merge direct în Bootcamp.

"Ai o voce senzațională și îmi place și accentul", a spus Florin Ristei.

Alisa Iancu

Alisa are 20 de ani și este studentă la Facultatea de Medicină Veterinară. Iubește animalele în aceeași măsură în care iubește și muzica, declarând că își dorește să devină un medic veterinar care cântă. Pe scena de la X Factor, Alisa a adus emoție cu melodia "Skinny Love". Concurenta a primit 3 DA și se află pe lista de așteptare a lui Florin Ristei.

Andrei Duțu

Andrei este din București, dar a locuit șapte ani în Londra. A studiat acolo, dar a și lucrat diferite job-uri pentru a se putea întreține. Concurentul a declarat că experiența din Londra l-a ajutat foarte mult în dezvoltarea personală.

Pe scena de la X Factor, Andrei a interpretat piesa "All I Want" (Kodaline). Vocea specială și emoția transmisă i-au cucerit pe jurați, iar Andrei merge direct în Bootcamp în grupul lui Ștefan Bănică.

"Ești o surpriză extrem de plăcută. Mi se pare că tu ești, și spun prima oară anul ăsta, tu ești un posibil și un potențial X Factor fără dar și poate", a declarat Ștefan Bănică.

Citește în continuare

Trending