Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Iggy Pop şi The Stooges, rock la cote maxime la Tuborg Green Fest Peninsula

Publicat

pe

ggy and The Stooges, 27 aug 2011, Tuborg Green Fest Peninsula, credit foto Calin Ilea
ggy and The Stooges, 27 aug 2011, Tuborg Green Fest Peninsula, credit foto Calin Ilea

Sâmbătă, 27 august 2011, a însemnat nu doar apogeul Tuborg Green Fest Peninsula ci şi al tuturor ediţiilor anterioare, headlinerii serii fiind Iggy Pop şi trupa sa, The Stooges .

Iggy and The Stooges, 27 aug 2011, Tuborg Green Fest Peninsula, credit foto Calin Ilea

Agitaţia printre cei veniți la festival a început odată cu apropierea orei 23.00, când artiştii care au influenţat decisiv rockul în anii '60 erau așteptați pe scenă. Isteria fanilor a ajuns la cote maxime în momentul în care Iggy Pop a luat cu asalt scena principală într-o explozie de energie împreună cu The Stooges.

Fără să poarte tricou, chiar dacă era destul de rece afară, Iggy a demonstrat că-şi merită statulul de legendă rock. A sărit, a alergat dintr-o parte în cealaltă a scenei, şi-a invitat fanii alături de el pe scenă şi a cântat fără încetare într-un spectacol plin de culoare, energie și rock de primă clasă.

Până târziu în noapte au răsunat melodii celebre printre care şi Your Pretty Face Is Going to Hell, Open Up And Bleed, Search and Destroy sau I Got A Right care i-au făcut pe peninsulari să cânte şi să danseze fără oprire timp de aproape o oră şi jumătate, într-un un show care a dărâmat orice record înregistrat de Festivalul Peninsula până acum.

Citește și despre celelalte zile de festival:

#. Ziua 1 - Guano Apes
#. Ziua 2 - Kasabian

Trending