Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO
List/Grid

Videoclipuri lansate de Kings of Leon

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Kings of Leon pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Kings Of Leon - Stormy Weather

Kings of Leon When You See Yourself Making Of

Kings of Leon a lansat cel mai nou album al său pe 5 martie, "When You See Yourself" având un debut legat de lumea tehnologiei şi blockchain. De pe acest LP a sosit şi single-ul "Stormy Weather", care a primit un videoclip cu filtru old school şi un puternic vibe de ani '80. Îl puteţi viziona în articol.

Videoclip nou:
Kings of Leon - Echoing

Kings Of Leon - Echoing

Kings of Leon a lansat un videoclip alb-negru, de efect, pentru piesa ”Echoing”. Fără a miza pe un scenariu, trupa se desfășoară live în acest clip, emoția fiind redată din jocul de lumini și umbre.

Videoclip nou:
Kings Of Leon - 100,000 People

Kings of Leon - 100,000 People

Trupa Kings of Leon a revenit, iar piesa "100,000 People" este o nouă baladă de colecție, ce îi va sensibiliza fără îndoială pe fanii formației. Videoclipul curge fluid, completând vizual cuvintele lui Caleb Followill.

Videoclip nou:
Kings Of Leon - The Bandit

Încă visând la concertul Kings of Leon de acum câţiva ani din România aflăm că formaţia americană a anunţat un nou album şi a lansat două single-uri. Primul este piesa "The Bandit", care primeşte şi un videoclip parţial alb-negru, în care artiştii cântă "ca pe vremuri", ca o formaţie la început de carieră. Urmăreşte noul clip şi află planurile trupei în articol.

Videoclip nou:
Kings of Leon - Going Nowhere

Kings of Leon - Going Nowhere

Trupa americană Kings of Leon a lansat un videoclip alb-negru pentru piesa "Going Nowhere". Filmat live în Nashville, Tennessee, vizualul captează atmosfera apăsătoare din aceste zile.

Videoclip nou:
Kings of Leon - WALLS Trilogy

Videoclip Kings of Leon WALLS trilogy

Kings of Leon au lansat un videoclip care poate fi descris mai degrabă ca un scurt metraj, cunoscut ca "WALLS Trilogy". Formaţia southern rock lansa toamna trecută LP-ul "WALLS", acronim pentru "We Are Like Love Songs", iar după câteva clipuri pentru single-uri, acum formaţia e gata să spună povestea lor completă.

Videoclip nou:
Kings Of Leon - Reverend

Kings Of Leon - Reverend

Kings Of Leon a lansat videoclipul noului single ”Reverend”. Vizualul continuă povestea începută în clipul anterior, ”Find Me”.

Videoclip nou:
Kings Of Leon - Find Me

Kings Of Leon - Find Me

Trupa Kings of Leon a lansat videoclipul noului single ”Find Me”. Piesa este extrasă de pe albumul ”WALLS”, apărut în octombrie.

Videoclip nou:
Kings Of Leon - Around The World

Kings Of Leon - Around The World

Kings Of Leon a lansat videoclipul noului single ”Around The World”. Piesa este extrasă de pe albumul ”WALLS” (We Are Like Love Songs).

Videoclip nou:
Kings Of Leon - WALLS

Kings of Leon - WALLS

Kings Of Leon a lansat videoclipul noului single "Walls". Piesa denumește cel de-al 7-lea album al trupei și este compusă și produsă de frații Followill.

Videoclip nou:
Kings Of Leon - Waste A Moment

Kings of Leon - Waste a Moment

Kings of Leon a lansat videoclipul noului single ”Waste A Moment”. Piesa este extrasă de pe albumul ”WALLS”, așteptat pe piață în luna octombrie.

CLOSE
CLOSE