Urmărește-ne în Social Media

Kings Of Leon - Around The World

Kings Of Leon a lansat videoclipul noului single ”Around The World”. Piesa este extrasă de pe albumul ”WALLS” (We Are Like Love Songs).

După single-urile ”Waste a Moment” și ”WALLS”, pentru care au fost lansate și videoclipuri, Kings Of Leon continuă promovarea noului album cu piesa "Around The World".  Melodia este acompaniată de un videoclip ce prezintă dansatori din diverse colțuri ale lumii: Nicaragua, Brazilia, Finlanda, Australia, Germania, Spania, SUA.

Kings Of Leon a început să tragă piese pentru cel de-al 7-lea album încă din iunie 2015. Aproximativ un an mai târziu, albumul ”WALLS” (titlul este un acronim pentru “We Are Like Love Songs”) a fost finalizat. LP-ul va fi lansat pe 14 octombrie, până atunci putând fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist ”WALLS” - Kings of Leon:

  1. Waste a Moment
  2. Reverend
  3. Around the World
  4. Find Me
  5. Over
  6. Muchacho
  7. Conversation Piece
  8. Eyes on You
  9. Wild
  10. WALLS

Kings of Leon are în discografie 6 albume: “Youth & Young Manhood” (2003), “Aha Shake Heartbreak” (2004), “Because of the Times “(2007), “Only by the Night” (2008), “Come Around Sundown” (2010) și „Mechanical Bull” (2013). În 2010, trupa a câștigat 3 premii Grammy, la categoriile “Discul anului”, “Cea mai bună prestație rock a unui duo sau grup” și “Cea mai bună piesă rock” pentru single-ul “Use Somebody”.

PUBLICITATE
Comentarii