Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Kings of Leon - Going Nowhere

Trupa americană Kings of Leon a lansat un videoclip alb-negru pentru piesa "Going Nowhere". Filmat live în Nashville, Tennessee, vizualul captează atmosfera apăsătoare din aceste zile.

"Aveți grijă de voi. Stați acasă. Ne vom vedea cât de curând va fi posibil", a transmis formația în descrierea noului videoclip.

Regizat de Casey McGrath, clipul ni-l prezintă pe solistul Caleb Followill cântând la chitară cu spatele la cameră, într-un clar-obscur tulburător.

"I’m going nowhere/If you’ve got the time/And it’s a long, hard road/’ til I can get to you / And I’ll be holding on/Hoping the sun comes shining through", cântă Caleb, încurajând parcă publicul să-și mențină speranța că situația actuală se va remedia.

Kings Of Leon are programate pentru vara aceasta o serie de concerte europene, urmând ca în septembrie să fie headlineri ai Ohana Festival din California.

Primul concert al formației în România a avut loc în iunie 2017. Evenimentul s-a desfășurat pe Arena Națională din București și a fost deschis de Golan și LP.

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume - Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile) - cei patru Kings Of Leon au produs 7 albume, au vândut peste 18 milioane de albume și peste 24 de milioane de single-uri în întreaga lume, câștigând totodată 2 premii Grammy: pentru "Sex on Fire", în 2009, și pentru "Use Somebody", în 2010.

Citește mai multe despre Kings of Leon
Videoclipuri cu Kings of Leon
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE