Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Kings of Leon - WALLS Trilogy

Kings of Leon au lansat un videoclip care poate fi descris mai degrabă ca un scurt metraj, cunoscut ca "WALLS Trilogy". Formaţia southern rock lansa toamna trecută LP-ul "WALLS", acronim pentru "We Are Like Love Songs", iar după câteva clipuri pentru single-uri, acum formaţia e gata să spună povestea lor completă.

În vreme ce primul clip al unui single de pe album, "Around the World" a avut poveste de sine stătătoare, următoarele 3 release-uri spun o poveste comună. Astfel, "Waste a Moment", "Find Me" şi "Reverend" au fost acum editate împreună şi scurt metrajul a prins sens. Atmosfera de "Twin Peaks" şi "Stranger Things" marchează aceasta creaţie inedită.

Fiecare dintre cele 3 clipuri iniţiale spunea o poveste misterioasă care se petrecea într-un orăşel american. Temele abordate includ călătoria în timp, oameni care dispar şi avem şi un feed de ştiri care să ne plaseze în prezent. Dimitri Basil e regizorul responsabil cu această viziune nouă din "WALLS Trilogy", acesta declarându-se fan al "noului val francez" la nivel cinematografic.

Membrii trupei nu apar pe ecran prea mult, dar au declarat că le place ideea de a juca în astfel de videoclipuri. Pe viitor nu e exclus să mai vedem poveşti spuse de trupă în acest mod, mai ales că trilogia de clipuri a fost apreciată. Albumul "WALLS" este al şaptelea din cariera trupei şi a debutat pe locul întâi în Billboard 200, vânzând 77.000 de copii în prima săptămână.

Pe Kings of Leon îi aşteptăm în concert la Bucureşti pe pe 17 iunie pe Arena Naţională. Biletele din Categoria 4 au fost deja sold out.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Kings of Leon
Videoclipuri cu Kings of Leon
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE