BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Videoclip oficial: Kings of Leon - WALLS Trilogy

Kings of Leon au lansat un videoclip care poate fi descris mai degrabă ca un scurt metraj, cunoscut ca "WALLS Trilogy". Formaţia southern rock lansa toamna trecută LP-ul "WALLS", acronim pentru "We Are Like Love Songs", iar după câteva clipuri pentru single-uri, acum formaţia e gata să spună povestea lor completă.

În vreme ce primul clip al unui single de pe album, "Around the World" a avut poveste de sine stătătoare, următoarele 3 release-uri spun o poveste comună. Astfel, "Waste a Moment", "Find Me" şi "Reverend" au fost acum editate împreună şi scurt metrajul a prins sens. Atmosfera de "Twin Peaks" şi "Stranger Things" marchează aceasta creaţie inedită.

Fiecare dintre cele 3 clipuri iniţiale spunea o poveste misterioasă care se petrecea într-un orăşel american. Temele abordate includ călătoria în timp, oameni care dispar şi avem şi un feed de ştiri care să ne plaseze în prezent. Dimitri Basil e regizorul responsabil cu această viziune nouă din "WALLS Trilogy", acesta declarându-se fan al "noului val francez" la nivel cinematografic.

Membrii trupei nu apar pe ecran prea mult, dar au declarat că le place ideea de a juca în astfel de videoclipuri. Pe viitor nu e exclus să mai vedem poveşti spuse de trupă în acest mod, mai ales că trilogia de clipuri a fost apreciată. Albumul "WALLS" este al şaptelea din cariera trupei şi a debutat pe locul întâi în Billboard 200, vânzând 77.000 de copii în prima săptămână.

Pe Kings of Leon îi aşteptăm în concert la Bucureşti pe pe 17 iunie pe Arena Naţională. Biletele din Categoria 4 au fost deja sold out.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Kings of Leon
Videoclipuri cu Kings of Leon
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE