INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Videoclip oficial: Kings Of Leon - Find Me

Trupa Kings of Leon a lansat videoclipul noului single ”Find Me”. Piesa este extrasă de pe albumul ”WALLS”, apărut în octombrie.

După single-urile ”Waste a Moment”, ”WALLS”, "Around The World" și "Reverend", Kings Of Leon continuă promovarea noului album ”WALLS” cu piesa "Find Me". Melodia este compusă de frații Followill și este acompaniată de un videoclip regizat de Dimitri Basil și produs de Lorenzo Ragionieri.

Noul album Kings of Leon a fost finalizat în vara acestui an, după aproximativ un an de lucru în studioul de înregistrări. LP-ul a fost lansat pe 14 octombrie 2016, debutând pe prima poziție în topul albumelor din SUA, UK, Austria, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă și Scoția. Titlul albumului - ”WALLS” - este un acronim pentru “We Are Like Love Songs”.

Anterior acestui disc, Kings of Leon a lansat: “Youth & Young Manhood” (2003), “Aha Shake Heartbreak” (2004), “Because of the Times “(2007), “Only by the Night” (2008), “Come Around Sundown” (2010) și „Mechanical Bull” (2013). În 2010, trupa a câștigat 3 premii Grammy, la categoriile “Discul anului”, “Cea mai bună prestație rock a unui duo sau grup” și “Cea mai bună piesă rock” pentru single-ul “Use Somebody”.

Citește mai multe despre Kings of Leon
Videoclipuri cu Kings of Leon
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE