Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: Kings Of Leon - 100,000 People

Trupa Kings of Leon a revenit, iar piesa "100,000 People" este o nouă baladă de colecție, ce îi va sensibiliza fără îndoială pe fanii formației. Videoclipul curge fluid, completând vizual cuvintele lui Caleb Followill.

Cu un album nou anunțat pentru 5 martie, Kings Of Leon merg înainte cu promovarea frumoasei balade "100,000 People". Piesa este compusă de Caleb, ce și-a sărbătorit ziua de naștere pe 14 ianuarie.

"Sărbătoritul zilei a compus o piesă care-ți merge direct la inimă. Ați urmărit clipul "100,000 People"?", a menționat formația în una dintre postările de pe Instagram.

Această nouă piesă a fost lansată simultan cu clipul piesei "The Bandit", vizualul apărând de ziua lui Caleb. Ambele melodii se regăsesc pe LP-ul "When You See Yourself", cel de-al optulea material de studio al formației. Discul vine după o pauză de 5 ani de la precedentul "Walls" (2016).

Tracklist - "When You See Yourself" -  Kings Of Leon:

 1. When You See Yourself, Are You Far Away
 2. The Bandit
 3. 100,000 People
 4. Stormy Weather
 5. A Wave
 6. Golden Restless Age
 7. Time in Disguise
 8. Supermarket
 9. Claire and Eddie
 10. Echoing
 11. Fairytale

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume - Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile) - cei patru Kings Of Leon au în discografie 7 albume lansate, au vândut peste 18 milioane de LP-uri și peste 24 de milioane de single-uri în întreaga lume, câștigând totodată 4 premii Grammy.

Kings Of Leon a concertat pentru prima oară în România în iunie 2017. Evenimentul s-a desfășurat pe Arena Națională din București și a fost deschis de Golan și LP.

Citește mai multe despre Kings of Leon
Videoclipuri cu Kings of Leon
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE