Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
List/Grid

Videoclipuri lansate de Elena Gheorghe

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Elena Gheorghe pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Elena Gheorghe - Numele tău

Videoclip Elena Gheorghe Numele Tau

Elena Gheorghe a lansat cea mai romantică piesă a toamnei, "Numele Tău". Melodia primeşte un videoclip care spune o poveste frumoasă de dragoste, pe un fundal câmpenesc cu tentă de film cu cowboy. Urmăreşte noul clip în articol.

Videoclip nou:
Elena - Turboman

Elena - Turboman

Elena lansează ”Turboman” și prezintă publicului o altă versiune a sa. Sound-ul fresh al piesei compuse de Alex Pelin și Adi Colceru și vocea puternică a artistei sunt completate de o poveste regizată de NGM Creative, în care protagoniștii caută echivalentul sentimentelor în culori.

Videoclip nou:
Elena - Ela Ela

Videoclip Elena Gheorghe Ela Ela

Elena Gheorghe revine cu o piesă nouă în limba armânească, intitulată "Ela Ela". Artista continuă succesul obţinut în urmă cu două luni, cu o altă piesă în acelaşi registru, "Luna Albă". Elena a lansat şi un nou clip pentru single-ul "Ela Ela", pe care îl puteţi viziona în articol.

Videoclip nou:
Elena - Luna Alba

Videoclip Elena Gheorghe Luna Alba

Elena Gheorghe are o surpriză pentru toţi românii, lansând imediat după Centenar piesa "Luna Alba". Este o creaţie cu elemente populare şi tradiţionale şi primeşte un videoclip cu puternice elemente folclorice. Îl puteţi viziona în cadrul articolului.

Videoclip nou:
Elena feat. Absolute - Lalla

Elena feat. Absolute - Lalla

Elena a colaborat cu rapperul Absolute pentru noul single ”Lalla”. Filmat în însoritul Madrid, videoclipul melodiei ne face să uităm că suntem în plin noiembrie și ne deschide apetitul pentru o vacanță de vară.

Videoclip nou:
Elena - Un gram de suflet

Elena - Un gram de suflet

Elena Gheorghe cântă și dansează senzual în videoclipul noului single ”Un gram de suflet”. Melodia are influențe din zona latino, un gen muzical care i se potrivește foarte bine artistei.

Videoclip nou:
DJ Project & Elena Gheorghe - Duminica

DJ Project feat. Elena - Duminica

DJ Project a colaborat cu Elena Gheorghe pentru noul single “Duminica”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Alex Ceaușu.

Videoclip nou:
Elena - Body Song

Elena - Body Song

Elena Gheorghe a lansat videoclipul noului single ”Body Song”. Piesa este compusă de Laurențiu Duță și Ovidiu Bistriceanu.

Videoclip nou:
Elena - Perna mea (SuperFriends Ep.2)

Elena - Perna mea

"Perna mea" este noul single Elena, ce vine acompaniat de un videoclip remake al filmului cult "Dirty Dancing".

Videoclip nou:
Elena Gheorghe - Lăcrămioară

Elena Gheorghe dă startul seriei de producții Superfriends și lansează un videoclip pentru piesa „Lăcrămioară”, care ne trimite înapoi în timp, la începutul anilor '90.

Videoclip nou:
Elena - Antidot

Elena - Antidot

Elena Gheorghe a lansat videoclipul noului single "Antidot". Piesa este compusă de Laurențiu Duță și Adi Colceru, vizualul fiind regizat de Dan Petcan.

Videoclip nou:
Naguale feat. Elena - Cutremur (Graphic Video)

Naguale feat. Elena - Cutremur (Graphic Video) by KAZIBO

Naguale a colaborat cu Elena Gheorghe pentru noul single ”Cutremur”. Piesa este compusă și produsă de Kazibo Music și beneficiază de un videoclip grafic.

Videoclip nou:
Kaira feat Elena - Mirror

Kaira Feat Elena - Mirror

Kaira și Elena Gheorghe vorbesc în noul lor single ”Mirror” despre aventura și cultura selfie-ului, care ne-a cucerit pe toți. Vă invităm să urmăriți mai jos videoclipul plin de culoare al celor două artiste.

Videoclip nou:
Bere Gratis și Elena Gheorghe - Iarna ne-a surprins îndrăgostiți

Bere Gratis feat. Elena - Iarna ne-a surprins indragostiti

Bere Gratis marchează prima colaborare cu Elena Gheorghe lansând piesa ”Iarna ne-a surprins îndrăgostiți”. Melodia a fost compusă de Robert Anghelescu și Mihai Georgescu și vine însoțită de un videoclip regizat de Richard și Claudiu Stan.

Videoclip nou:
Elena Gheorghe - Acasă la noi

Elena Gheorghe - Acasa la noi

Elena Gheorghe ne transmite un mesaj emoţionant în noul său videoclip pentru piesa "Acasă la noi". Urmăreşte mai jos clipul regizat de Florin Botea, în care artista apare în cadre de poveste.

Videoclip nou:
Elena Gheorghe - Autograf

Elena - Autograf

Elena Gheorghe trăiește o iubire ca-n basme în noul videoclip ”Autograf”. Artista intră pe rând în pielea unor personaje din povești extrem de îndrăgite: Scufița Roșie, Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, Jasmine (din Aladin), Ariel (Mica Sirenă).

Videoclip nou:
Elena feat. Danny Mazo - Senor Loco

Elena Gheorghe a lansat noul videoclip al piesei Senor Loco, în colaborare cu artistul columbian Danny Mazo. Videoclipul piesei este o extravaganță vizuală plină de culoare, iar coregrafia este realizată de Bogdan Boantă.

Videoclip nou:
F. Charm feat. Elena Gheorghe - Mama

F.Charm - MAMA feat. Elena Gheorghe

F. Charm a lansat alături de Elena Gheorghe un nou single, intitulat sugestiv “Mama”. Videoclipul piesei a fost regizat de Alin Surdu, versurile fiind semnate de F.Charm.

Videoclip nou:
Antonia, Inna, Smiley, Sore (All Stars) - Iarăși e Crăciunul

Inna, Antonia - Iarăși e Crăciunul

"Iarăși e Crăciunul" este piesa lansată de sărbători de Kiss FM, ce pune într-un context umoristic realități precum colindele lui Hrușcă, renunțatul la diete, vizitele neanunțate ale socrilor, etc. Pentru realizarea acestui proiect s-a apelat la o paletă largă și variată de artiști români: Inna, Antonia, Smiley, Cabron, Puya, Călin Goia, Fely, Adrian Sână, Raluka, Elena Gheorghe, Andra, Sore și lista continuă.

Videoclip nou:
Elena Gheorghe & Adi Cristescu feat. Uddi - Polul Nord (Brrrrrr...)

Elena Gheorghe, Adi Cristescu și Uddi vor să aducă temperaturi de vară și la Polul Nord. Nu e vorba despre pericolul încălzirii globale, ci despre activitățile ce intră în linie dreaptă odată cu apropierea Crăciunului. Urmăriți videoclipul piesei "Polul Nord (Brrrrrr...)".

CLOSE
CLOSE