Urmărește-ne în Social Media

ELENA - Brațele

Elena Gheorghe le oferă fanilor o piesă emoționantă, de dragoste și dor. "Brațele" este acompaniată de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Compusă de Alexandru Pelin și Vlad Lucan, "Brațele" vorbește despre iluziile de care ne atașăm în momentul în care ne îndrăgostim. "Și totuși nu pe tine te vreau / Ci pe cel care credeam că ești / Ai ales oricum să mă rănești", cântă cu emoție Elena Gheorghe.

Noua piesă a cântăreței este însoțită de un videoclip la fel de sensibil. Versurile melodiei sunt evidențiate de trăirile personajelor, de imaginile încărcate de sentiment.

"Din păcate tot mai multe cupluri ajung în această situație...exact ca cea descrisă în piesă. La începutul unei relații când voalul <<îndrăgostirii>> acoperă orice urmă de imperfecțiune, ești sigur că ai întâlnit persoana potrivită deși nu e nici pe departe. Apoi ușor, ușor începe să te doară indiferența celui de lângă tine iar singurătatea în cuplu devine normală și nu, nu e ok pentru că nu poți iubi pentru amândoi. Te complaci și zici că ți se pare, însă în loc să te simți iubit, simți că deranjezi cu prezența ta, ba mai mult ți se aduc tot felul de reproșuri și ajungi să nu te mai placi, să te frustrezi crezând că tu nu ești îndeajuns de bun. Atunci trebuie să ai curaj să pui punct și să înțelegi că în viață, întâlnim oameni cu un anumit scop și chiar și dintr-o relație nereușită, toxică chiar, avem multe de învățat. Cel mai important este să nu repeți aceeași greșeală, căci atunci suferința a fost în zadar...E important să fii bine cu tine și să o poți lua de la capăt chiar dacă asta presupune ca o perioadă să stai tu cu tine ca să te poți aduna, să poți vindeca rănile, pentru că doar atunci poți fi apt să iubești din nou", spune Elena.

Elena este una dintre cele mai îndrăgite si versatile artiste de pe scena muzicii românești. Artista a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară, Marioara Man Gheorghe. În 2002, Elena a devenit vocea principală a trupei Mandinga, alături de care a obținut locul al patrulea cu piesa "Soarele meu" în cadrul competiției naționale Eurovision. În 2009, aceasta a reușit să câștige acest concurs la nivel național și să reprezinte România cu piesa "The Balkan Girls".

Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără "Ecou", "Până dimineața" sau "Numele tău". În ultima vreme, Elena Gheorghe s-a îndreptat către muzica armânească, lansând o serie de melodii, dar și un album, "Lunâ Albâ" (2019).

PUBLICITATE
Comentarii