Urmărește-ne în Social Media

Elena Gheorghe - Vulnerabili

Elena Gheorghe a lansat "Vulnerabili", o piesă de dragoste care, cu siguranță, va ajunge la sufletele fanilor. Melodia beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Vulnerabili" a fost compusă de Alex Pelin, Andy Platon și Vlad Lucan și vorbește despre iubirea ideală, cea care trece dincolo de timp și spațiu, "în contratimp cu lumea asta ce ne vede mici și vulnerabili".

"Ești vulnerabil atunci când ai curajul să vorbești despre sentimentele tale în loc să te străduiești să pari puternic. Ești vulnerabil atunci când îți poți arăta în fața unei persoane care contează fricile cele mai mari, vulnerabilitățile cele mai puternice. Ești vulnerabil atunci când riști să fii criticat sau neplăcut, când poți să îți asumi că nu toate lumea te place. Ești vulnerabil atunci când îți vezi greșelile și ai curajul să ți le asumi. Ești vulnerabil atunci când ai curajul să auzi o părere diferită de a ta.

A fi vulnerabil este atunci când ai curajul să ceri, deși există șansa să fii refuzat. Ești vulnerabil atunci când riști, deși nu ești sigur că vei câștiga. Ești vulnerabil atunci când ți-e frică, dar totuși sari. Ești vulnerabil atunci când nu ai nevoie sa îi critici pe alții pentru a te apăra pe tine. Ești vulnerabil atunci când ai curajul să te bucuri din toată inima și să fii fericit, simțind frica de a pierde. Ești vulnerabil atunci când ai curajul să faci schimbări. Ești vulnerabil atunci când îți asumi lucrurile pe care nu le poți schimba. Ești vulnerabil atunci când ai curajul să fii dependent de celălalt. Ești vulnerabil când ai curajul să crezi în tine.

Să fii înseamnă să fii vulnerabil...", a scris Elena Gheorghe pe pagina sa de Instagram.

Noua piesă a Elenei beneficiază de un videoclip regizat de Cristina Poszet și Andra Marta. Vizualul o prezintă pe artistă pictată în nuanțe argintii, încărcate de sclipici și ne duce cu gândul la o făptură extraterestră.

Elena Gheorghe s-a făcut remarcată inițial ca solista trupei Mandinga, alături de care a lansat două albume de studio: "...de corazón" (2003) și "Soarele meu" (2005), cel din urmă primind discul de aur pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare.

În 2006, Elena Gheorghe a părăsit trupa Mandinga și a început o carieră solo de succes. Artista are în portofoliu piese apreciate de public, precum "Body Song", "Ecou", "Antidot", "Autograf", "Până dimineață". Hituri ca "Mamma Mia", "Midnight Sun" și "Senor Loco" au depășit granițele țării, ocupând primele poziții în topuri din Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia. În ultima vreme, Elena Gheorghe s-a îndreptat către muzica armânească, lansând o serie de melodii, dar și un album, "Lunâ Albâ" (2019).

Comentarii