Urmărește-ne în Social Media

Elena & Mandinga - Așa, cum ești tu

Elena Gheorghe și Mandinga își reunesc forțele și lansează piesa "Așa, cum ești tu", ce promite că o să devină hit-ul verii. Este lansată împreună cu un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

"Așa, cum ești tu" fost compusă de Șerban Cazan, Cally, Elena Gheorghe și Barbara Isasi. Este o piesă plină de ritm și energie, ce invită la dans orice ascultător. Videoclipul care o acompaniază nu face decât să accentueze acest mesaj. Pe un fundal estival, Elena, Barbara, membrii trupei Mandinga și alte personaje dansează și debordează de voie bună.

"Încă din pandemie, când mi-am pus gândurile în ordine și am creionat ce mi-aș dori să fac, una dintre dorințe a fost o nouă colaborare cu Mandinga. Și iată că anul acesta, când pregăteam noul album pop, am zis că e momentul, nu le-am spus nimic până când piesa n-a fost gata și ne-am minunat și eu, și Șerban Cazan de cât de repede a ieșit această piesa care îți dă chef de viață, de dans și mai ales de vară.
A fost emoționant tot procesul și mă bucur tare că vor fi și ei alături de mine la Sala Palatului.

Când trecutul întâlnește prezentul se naște ceva frumos, ceva ce nu are nevoie de prea multe cuvinte: <<Așa, cum ești tu>> este despre iubire, despre prietenie și bucuria de a dansa", a transmis Elena Gheorghe.

2024 este an aniversar pentru Elena Gheorghe care împlinește 20 de ani de carieră, 20 de ani de muzică, timp în care a cucerit inimile oamenilor cu melodiile ei, a fascinat prin reinventarea și ușurinta cu care a abordat mai multe genuri muzicale. Pe 23 mai, la Sala Palatului, artista va prezenta un show special, iar una dintre surprizele evenimentului este lansarea unui album pop, după mai bine de 10 ani.

Comentarii