Urmărește-ne în Social Media

Elena Gheorghe - Luñina

Elena Gheorghe revine în atenția fanilor cu "Luñina", o melodie energică în limba armânească. Piesa beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Daniel Peanci, "Luñina" este o piesă antrenantă care, cu siguranță, va invita ascultătorii la dans. Melodia este adusă în fața publicului de Elena Gheorghe acompaniată de trupa formată din Dani Peanci, Andrei Crutu, Cristi Zica, Andrei Ganea, George Trif, Decebal Constantin și Kiba Dachi.

"Acum am lansat o piesa nouă care să vă înveselească ziua și să anunțe venirea verii", a comentat Elena Gheorghe.

"Luñina" beneficiază de un videoclip regizat de Dan Petcan, în care o vedem pe artistă dansând și cântând în mijlocul naturii. 

Elena Gheorghe s-a făcut remarcată inițial ca solista trupei Mandinga, alături de care a lansat două albume de studio: "...de corazón" (2003) și "Soarele meu" (2005), cel din urmă primind discul de aur pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare.

În 2006, Elena Gheorghe a părăsit trupa Mandinga și a început o carieră solo de succes. Artista are în portofoliu piese apreciate de public, precum "Body Song", "Ecou", "Antidot", "Autograf", "Până dimineață". Hituri ca "Mamma Mia", "Midnight Sun" și "Senor Loco" au depășit granițele țării, ocupând primele poziții în topuri din Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia. În ultima vreme, Elena Gheorghe s-a îndreptat către muzica armânească, lansând o serie de melodii, dar și un album, "Lunâ Albâ" (2019).

PUBLICITATE
Comentarii