Urmărește-ne în Social Media

Christian D x ELENA x Dony - BAILAR

Elena Gheorghe colaborează cu Christian D și Dony și lansează "Bailar", o piesă perfectă pentru sezonul estival. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Compusă în limba spaniolă de către Corneliu Constantin Donici, Bolfea Radu Pompiu, Alexandra Dimitriu, Iñaki Calvo Medel, Cristian Dumitrescu și Laurențiu Duță, "Bailar" spune povestea nopților de vară, pline de dragoste și dans.

Noua melodie este acompaniată de un videoclip regizat de Silviu Mîndroc, ce pune în evidență versurile piesei. Mișcări de dans, ținute colorate și peisaje încântătoare compun povestea vizuală a cântecului.

Elena Gheorghe s-a făcut remarcată inițial ca solista trupei Mandinga, alături de care a lansat două albume de studio: "...de corazón" (2003) și "Soarele meu" (2005), cel din urmă primind discul de aur pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare.

În 2006, Elena Gheorghe a părăsit trupa Mandinga și a început o carieră solo de succes. Artista are în portofoliu piese apreciate de public, precum "Body Song", "Ecou", "Antidot", "Autograf", "Până dimineață". Hituri ca "Mamma Mia", "Midnight Sun" și "Senor Loco" au depășit granițele țării, ocupând primele poziții în topuri din Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia. În ultima vreme, Elena Gheorghe s-a îndreptat către muzica armânească, lansând o serie de melodii, dar și un album, "Lunâ Albâ" (2019).

Christian D este vocea proiectului Narcotic Sound & Christian D. Prima producție semnată Narcotic Sound a apărut în anul 2008 și s-a numit "Suena", însă prima piesă cu care au cucerit topurile muzicale de specialiate atât la nivel național, cât și internațional a fost "Mamasita", lansată în anul 2010.

Dony, pe numele din buletin Corneliu Constantin Donic, este cunoscut pentru piesele lansate împreună cu David Deejay, printre care "Sexy Thing" (2008), "Nasty Dream" (2008), "So Bizzare" (2009) sau "Temptation" (2010).

PUBLICITATE
Comentarii