Urmărește-ne în Social Media

ELENA - Ya-Mi Ya-Mi

Elena Gheorghe le prezintă fanilor o nouă bucată muzicală în limbă armânească. Artista a lansat "Ya-Mi Ya-mi", o piesă ce te invită la dans.

Compusă de Daniel Peanci, "Ya-Mi Ya-Mi" este o piesă antrenantă care, cu siguranță, va invita ascultătorii la dans. Melodia este interpretată Elena Gheorghe împreună cu trupa formată din
Andrei Crutu, Cantea Alexandru, Andrei Ganea, Marius Pop, Decebal Constantin, Kiba Dachi și Cantea Alexandru.

"Ya-Mi Ya-Mi" este acompaniată de un videoclip regizat de Silviu Mîndroc, în care Elena și Ansamblul Vanghilizmo dansează în ritmurile melodiei.

"Hai să dăm muzică tareeeee și să ne distram! <<YA-MI YA-MI>> e perfectă pentru dans!", a scris artista pe Facebook.

Elena este una dintre cele mai îndrăgite si versatile artiste de pe scena muzicii românești. Artista a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară, Marioara Man Gheorghe. În 2002, Elena a devenit vocea principală a trupei Mandinga, alături de care a obținut locul al patrulea cu piesa "Soarele meu" în cadrul competiției naționale Eurovision. În 2009, aceasta a reușit să câștige acest concurs la nivel național și să reprezinte România cu piesa "The Balkan Girls".

Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără "Ecou", "Până dimineața" sau "Numele tău". În ultima vreme, Elena Gheorghe s-a îndreptat către muzica armânească, lansând o serie de melodii, dar și un album, "Lunâ Albâ" (2019).

PUBLICITATE
Comentarii