Urmărește-ne în Social Media

Elena Gheorghe - Cel mai bun om de pe pământ

Elena Gheorghe, una dintre cele mai iubite și talentate artiste din România, își încântă fanii cu o piesă sensibilă destinată celui mai bun om din viața noastră. "Cel mai bun om de pe pământ" este lansată alături de un videoclip disponibil în articol.

Pentru acest single, primul pe care artista îl dezvăluie de pe următorul album pop al său ce urmează să fie lansat în cadrul concertului aniversar Elena 20, care va avea loc pe 23 mai la Sala Palatului, Elena a colaborat cu Vlad Manolache și Ionut Bacula. Cântăreața este extrem de entuziasmată să împărtășească publicului muzica sa sub forma următorului material discografic, fiind și primul album în care aceasta se implică total.

"Cel mai bun om de pe pământ" este o creație autentică ce surprinde frumusețea și profunzimea emoțiilor umane, cu muzica și versuri pline de sensibilitate. Artista transmite un mesaj puternic despre iubire, recunoștință și conexiune umană. Fiecare sentiment trebuie trăit la intensitate maximă, iar iubirea este unică și inegalabilă.

"Piesa <<Cel mai bun om de pe Pământ>> a fost scrisă cu gândul la soțul meu și la relația noastră care împlinește în acest an 19 ani, dar cu siguranță poate fi coloana sonoră a multor povești de dragoste. Sunt o romantică incurabilă, cred în iubire, în dragoste adevărată, cred în bine, cred că în fiecare dintre noi există frumos și bunătate, trebuie doar să știm cum să le valorificăm. Mi-a făcut plăcere să mă implic atât în scrierea piesei, cât și în producția clipului. Am creat un cadru de basm în care spun povestea iubirii, iar în plan secund apare un cuplu pe care eu îl ador și l-am găsit potrivit să te facă să simți doar privindu-l ceea ce muzica vrea să transmită. I-am găsit pe cei doi întâmplător în timp ce dădeam scroll pe Social Media cu căștile în urechi și mă gândeam la scenariu. A fost o experiență diferită, deși în mai toate proiectele mele m-am implicat în scenarii, vestimentație și tot ce ține de ceea ce însemn eu ca artist", a declarat Elena Gheorghe.

Elena este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. De-a lungul timpului, s-a făcut remarcată prin vocea ei unică, cu hituri în limba aromână precum "Lună Albă", "Ela Ela" și "Steaua imshata", dar și alte piese de succes precum "Ecou", "Disco Romancing", "The Balkan Girls", "Mamma mia" și "Până dimineața", care au cucerit publicul și topurile de specialitate de-a lungul timpului. Printre cele mai recente single-uri ale artistei se numără "Numele tău", "Vulnerabili", dar și "Bailar" (alături de Christian D și Dony) sau "Ochelari de soare".

Comentarii

Concerte & turnee

Delia, Elena Gheorghe, Emilian cântă în weekendul de debut al Târgului de Crăciun București 2023

Povestea sărbătorilor de iarnă începe joi, 30 noiembrie, cu cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din Piața Constituției. Concerte, activități și ateliere de creație sunt doar câteva dintre atracțiile propuse de organizatori.

Publicat

pe

Târgul de Crăciun București
Târgul de Crăciun București │ FOTO: CreArt

Cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din Piața Constituției, organizat de Primăria Capitalei prin CREART - Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, se deschide joi, 30 noiembrie, începând cu ora 16:00, în zi de mare sărbătoare - Sfântul Apostol Andrei. În aceeași seară, de la ora 18:00, din Piața Constituției se va aprinde iluminatul festiv în Capitală, transformând Bucureștiul într-o poveste de iarnă.

Program general Târgul de Crăciun București 2023

  • Debut - 30 noiembrie: 16:00 - 22:00
  • Vineri, 1 decembrie: 10:00 - 22:00
  • Luni, 25 decembrie: 12:00 - 22:00
  • Marți, 26 decembrie: 10:00 - 22:00

În restul zilelor:

  • Luni - Vineri: 12:00 - 22:00
  • Sâmbătă - Duminică: 10:00 - 22:00

Concert Delia în seara de debut a Târgului de Crăciun

Simbol internațional al sărbătorilor, Caravana Coca-Cola ajunge în Târgul de Crăciun București, chiar în ziua de deschidere a acestuia, unde va staționa și va putea fi admirată de vizitatori, înainte de a-și continua parada prin oraș. Prieten tradițional al evenimentului, Coca-Cola oferă, de asemenea, o experiență unică, în seara de debut, prin concertul Deliei. Caravana va continua să aducă magia în Piaţa Constituţiei și în zilele de 1 și 2 decembrie, de această dată, cu o serie de activări speciale: de la jocurile cu bulgări de zăpadă, la atelierele de creație pentru realizarea de cadouri sau felicitări de Crăciun.

Program artistic de 1 decembrie

Ziua Națională a României, 1 decembrie, va fi sărbătorită și în cadrul Târgului de Crăciun, atât prin muzică de fanfară, cât și printr-un spectacol folcloric autentic, reprezentând tradiția și identitatea. Programul artistic va fi pus în scenă de zece soliști vocali, printre care Alexandru Pugna, Gheorghiţa Nicolae, Nicuşor Iordan, dar și de grupul vocal "Burnasul" din Teleorman, acompaniați de orchestra ansamblului folcloric profesionist "Cununa Carpaților", dirijor Dan Ionescu. De asemenea, vor fi prezentate momentele de dans ale Ansamblului "Iholu" din Constanța - comunitatea aromână, precum și ale Ansamblului "Asteria" din București - minoritatea greacă.

Recitaluri și DJ Set

  • Sâmbătă și duminică, în zona tradițională a evenimentului, pe scena amplasată lângă brad, vor urca Elena Gheorghe și Emilian & Band, fiind precedați de coruri de copii, soliști vocali și artişti instrumentiști.
  • Zona urbană va fi activată zilnic, atât de DJ Sets pe ritmurile remixate ale celor mai îndrăgite melodii internaționale de iarnă, precum și de muzică ambientală, asigurată de Magic FM.

Activități pentru întreaga familie

Weekendul continuă cu activități pentru întreaga familie, într-o atmosferă magică, în intervalul orar 10:00 - 22:00. Peste 130 de căsuțe ale meșteșugarilor, creatorilor urbani și producătorilor locali își așteaptă publicul cu o largă varietate de produse de sezon, dar și cu cele mai gustoase preparate culinare, pregătite în locație. Distracția va fi asigurată de roata panoramică, carusel și de trenuleț, dar şi de mascote și artiști animatori pe picioroange.

Copiii se vor bucura de spectacolele de teatru, jucate pe scena evenimentului, care îi vor purta pe tărâmul magic al imaginației. De asemenea, Casa lui Moș Crăciun își deschide porțile, încă din prima zi a târgului, loc în care, până la sosirea acestuia, spiridușii îi așteaptă pe cei mici, pentru a-și realiza propriile scrisori cu dorințele de Crăciun. Totodată, copiii pot participa la atelierele de creație, specifice atât sărbătorii naționale, cât și Crăciunului.

Citește în continuare