Urmărește-ne în Social Media

SZA, Justin Timberlake - The Other Side

Justin Timberlake a lansat o piesă nouă alături de SZA, "The Other Side", special înregistrată pentru cea mai nouă animaţie din seria "Trolls". Melodia primeşte un videoclip proaspăt, în care Justin îşi etalează mişcările de dans, în vreme ce SZA devine regină disco. Puteţi viziona clipul în articol.

"The Other Side" este doar una dintre piesele pregătite de artişti pentru "Trolls World Tour". Justin Timberlake este actor vocal pentru această animaţie, dar este şi producător executiv al coloanei sale sonore. Pe acelaşi soundtrack mai regăsim creaţiile unor artişti ca Anderson .Paak, George Clinton, Haim, Icona Pop, ba chiar şi Ozzy Osbourne. Mai apar şi Mary J. Blige şi Luwdig Goransson. Coloana sonoră debutează pe 13 martie prin RCA.

În noul videoclip cei doi apar într-un glob disco, iar SZA face senzaţie fiind îmbrăcată în cea mai lucioasă ţinută posibilă. Justin este elgant într-o jachetă din piele şi cu cele mai funky mişcări de dans pe care le-am văzut de la 'N Sync încoace. SZA trece la o ţinută de ani '70 la mijloc de clip, cu o frizurv afro amplă, urmată de un outfit haute couture bun de film SF. Clipul este regizat de către Daniel Russell. Melodia a fost compusă de Timberlake alături de Sarah Aarons şi produsă de către Ludwig Goransson, cunoscut pentru "This Is America" a lui Childish Gambino.

SZA a lansat albumul de debut, "Ctrl" în 2017 şi a tot oferit teasere cu privire la un al doilea material ce va sosi în curând. Artista a prommovat viitorul disc drept fructul colaborării cu Sia, Pharrell şi Timbaland. Ca inspiraţie ar fi "o piesă trap din perspectiva lui Joni Mitchell". Muziciana a promis că vom auzi ceva nou cu siguranţă în 2020.

Justin Timberlake a încheiat recent turneul de promovare a albumului "Man Of the Woods", de pe care s-a remarcat piesa "Say Something". A fost un LP infuzat cu influenţe country şi experimente muzicale. Timberlake nu e străin de piese hit din desenele animate "Trolls", creând mega hitul "Can't Stop The Feelin'" pentru un film din serie. Noua peliculă va debuta pe 17 aprilie în SUA şi este o producţie DreamWorks şi Universal Pictures. Toţi artiştii menţionaţi mai sus au un rol vocal în animaţie.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Justin Timberlake: "Ar trebui să o susținem cu toții pe Britney Spears în aceste momente"

Recentele declarații făcute de Britney Spears pe tema controlului ”abuziv” exercitat de tatăl său l-au mișcat pe Justin Timberlake. Fostul iubit al artistei a îndemnat publicul să-i fie alături în aceste momente dificile, declarându-și public susținerea pentru încheierea conservatorismului său.

Publicat

pe

Justin Timberlake
Justin Timberlake │ FOTO: Captură YouTube

Britney Spears a solicitat într-o audiere publică să fie scoasă de sub tutela tatălui său, declarând în fața curții că acesta "ar trebui să meargă la închisoare" pentru modul abuziv în care i-a controlat viața. Artista a adus acuzații grave la adresa lui Jamie Spears, declarând că acesta i-a interzis să se căsătorească sau să aibă copii, obligând-o să ia un medicament cu puternice efecte secundare.

În urma acestor declarații, ce au umplut titlurile publicațiilor de pretutindeni, Justin Timberlake a scris o serie de mesaje pe Twitter prin care își arată susținerea pentru Britney.

"După tot ceea ce am văzut astăzi, ar trebui să o susținem cu toții pe Britney în aceste momente", a scris Justin.

Fostul iubit al lui Britney, căsătorit în prezent cu actrița Jessica Biel, a formulat apoi o serie de argumente ce vin să întărească ideea că ceea ce i s-a întâmplat artistei în anii de conservatorism este profund greșit.

"Indiferent de trecutul nostru, cu bune și rele, și indiferent cât timp a trecut de când s-a întâmplat....ceea ce i se petrece nu este în regulă. Nicio femeie nu ar trebui să se afle în situația de a nu putea lua decizii cu privire la propriul corp (cu trimitere la dorința ei de a avea copii).

Nimeni nu ar trebui să fie controlat împotriva propriei dorințe....și nu ar trebui să fie nevoit să ceară voie pentru a avea acces la resurse financiare pentru care a muncit atât de mult", a mai spus Justin în mesajul său.

Mesajele lui Justin Timberlake de pe Twitter

Conservatorismul lui Britney a început în 2008, când Jamie Spears i-a devenit tutore legal, ca urmare a mai multor episoade de cădere nervoasă. Starea mintală fragilă a artistei a condus la încheierea unui acord în instanță prin care s-a stabilit că tatăl și avocatul ei vor administra bunurile și viața ei personală. Britney nu a mai putut lua de atunci decizii privind cariera și averea sa, fiindu-i controlat inclusiv anturajul.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3