Urmărește-ne în Social Media

SZA, Justin Timberlake - The Other Side

Justin Timberlake a lansat o piesă nouă alături de SZA, "The Other Side", special înregistrată pentru cea mai nouă animaţie din seria "Trolls". Melodia primeşte un videoclip proaspăt, în care Justin îşi etalează mişcările de dans, în vreme ce SZA devine regină disco. Puteţi viziona clipul în articol.

"The Other Side" este doar una dintre piesele pregătite de artişti pentru "Trolls World Tour". Justin Timberlake este actor vocal pentru această animaţie, dar este şi producător executiv al coloanei sale sonore. Pe acelaşi soundtrack mai regăsim creaţiile unor artişti ca Anderson .Paak, George Clinton, Haim, Icona Pop, ba chiar şi Ozzy Osbourne. Mai apar şi Mary J. Blige şi Luwdig Goransson. Coloana sonoră debutează pe 13 martie prin RCA.

În noul videoclip cei doi apar într-un glob disco, iar SZA face senzaţie fiind îmbrăcată în cea mai lucioasă ţinută posibilă. Justin este elgant într-o jachetă din piele şi cu cele mai funky mişcări de dans pe care le-am văzut de la 'N Sync încoace. SZA trece la o ţinută de ani '70 la mijloc de clip, cu o frizurv afro amplă, urmată de un outfit haute couture bun de film SF. Clipul este regizat de către Daniel Russell. Melodia a fost compusă de Timberlake alături de Sarah Aarons şi produsă de către Ludwig Goransson, cunoscut pentru "This Is America" a lui Childish Gambino.

SZA a lansat albumul de debut, "Ctrl" în 2017 şi a tot oferit teasere cu privire la un al doilea material ce va sosi în curând. Artista a prommovat viitorul disc drept fructul colaborării cu Sia, Pharrell şi Timbaland. Ca inspiraţie ar fi "o piesă trap din perspectiva lui Joni Mitchell". Muziciana a promis că vom auzi ceva nou cu siguranţă în 2020.

Justin Timberlake a încheiat recent turneul de promovare a albumului "Man Of the Woods", de pe care s-a remarcat piesa "Say Something". A fost un LP infuzat cu influenţe country şi experimente muzicale. Timberlake nu e străin de piese hit din desenele animate "Trolls", creând mega hitul "Can't Stop The Feelin'" pentru un film din serie. Noua peliculă va debuta pe 17 aprilie în SUA şi este o producţie DreamWorks şi Universal Pictures. Toţi artiştii menţionaţi mai sus au un rol vocal în animaţie.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Justin Timberlake a confirmat că este tată pentru a doua oară; află cum îl cheamă pe micuț

Justin Timberlake a confirmat zvonurile ce au circulat în mediul online în ultimele luni. El și soția sa, actrița Jessica Biel, au devenit părinții unui băiețel. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Justin Timberlake la Super Bowl 2018
Justin Timberlake la Super Bowl 2018

Invitat în emisiunea lui Ellen DeGeneres, muzicianul de 39 de ani a dezvăluit că are un al doilea băiețel pe care îl cheamă Phineas. De altfel, DeGeneres a fost printre primele persoane care au știut de sarcină, astfel că alegerea lui Justin de a vorbi despre bebelușul său în această emisiune capătă sens.

"Este minunat și atât de drăguț. Nimeni nu mai doarme, dar suntem încântați. Suntem încântați și nu am putea fi mai fericiți. Foarte recunoscători", a spus Justin Timberlake.

A mai vorbit, de asemenea, despre noua rutină de creștere a copiilor, despre ce crede Silas, fiul cel mare despre frățiorul său, dar și despre muzică. Justin a discutat despre noua sa piesă cu Ant Clemons, "Better Days” - pe care o vor interpreta la învestirea lui Joe Biden și a dezvăluit că va lansa mai multă muzică nouă.

Justin Timberlake și Jessica Biel s-au căsătorit în 2012, iar trei ani mai târziu au devenit părinții primului copil - Silas. În ceea ce privește cea de-a doua sarcină, Biel a preferat să o țină secretă. Actrița nu s-a mai afișat public în ultimele luni, până când l-a adus pe lume pe Phineas.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4