Urmărește-ne în Social Media

Justin Timberlake - Say Something ft. Chris Stapleton

Justin Timberlake lansează un nou single de pe viitorul său album, de această dată o colaborare cu Chris Stapleton intitulată "Say Something". Melodia primeşte un videoclip cu valenţe de scurt metraj, pe care vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

"Say Something" este o piesă atipică pentru Justin Timberlake, având influenţe country. Muzicianul apare mixându-şi melodiile şi cântând la chitara acustică, fredonând din suflet acest single. Vocea sa pură şi tinerească este completată de timbrul gros, de trubadur trecut prin viaţă al lui Chris Stapleton. Cele două voci se armonizează împreună cu un cor de 60 de persoane, pentru un refren foarte catchy.

Duetul muzicienilor pare spontan, natural, înregistrat dintr-o singură dublă. Cireaşa de pe tort a acestei creaţii video marca La Blogothèque este momentul când zeci de persoane încep să îi acompanieze pe Justin şi Chris. Faţă de primele single-uri de pe album, acest clip este chiar cuminte, fără roboţi care dansează sau scenarii de Mad Max. Producţia acestui single are pedigree de top, cu nume ca Timbaland sau Danja în ecuaţie.

Christ Stapleton este un muzician country şi blues din Kentucky, activ din anul 2001. A colaborat cu Vince Gill, Peter Frampton şi Sheryl Crow şi are un premiu Grammy la activ, din postura de solist al trupei The SteelDrivers.

Piesa nouă şi puţin dansabilă, ca o baladă pop care va primi multe difuzări la radio. "Say Something" este al treilea single de pe noul album "Man of the Woods". Am putut asculta până acum "Supplies" şi "Filthy", prefaţând un al cincilea disc pe care Timberlake rămâne la fel de relevant pentru pop şi muzică în general. Noul LP e considerat de Justin cel mai ambiţios proiect al său şi debutează pe 2 februarie.

La două zile după artistul va cânta în cadrul Super Bowl LII pe NBC. Au trecut 5 ani de la albumul dublu al lui JT, "The 20/20 Experience 1 and 2" şi între skit-uri SNL şi colaborări glumeţe cu Foo Fighters, muzicianul îşi păstrează neatinsă foamea de inovaţie.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5