Urmărește-ne în Social Media

Justin Timberlake - Say Something ft. Chris Stapleton

Justin Timberlake lansează un nou single de pe viitorul său album, de această dată o colaborare cu Chris Stapleton intitulată "Say Something". Melodia primeşte un videoclip cu valenţe de scurt metraj, pe care vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

"Say Something" este o piesă atipică pentru Justin Timberlake, având influenţe country. Muzicianul apare mixându-şi melodiile şi cântând la chitara acustică, fredonând din suflet acest single. Vocea sa pură şi tinerească este completată de timbrul gros, de trubadur trecut prin viaţă al lui Chris Stapleton. Cele două voci se armonizează împreună cu un cor de 60 de persoane, pentru un refren foarte catchy.

Duetul muzicienilor pare spontan, natural, înregistrat dintr-o singură dublă. Cireaşa de pe tort a acestei creaţii video marca La Blogothèque este momentul când zeci de persoane încep să îi acompanieze pe Justin şi Chris. Faţă de primele single-uri de pe album, acest clip este chiar cuminte, fără roboţi care dansează sau scenarii de Mad Max. Producţia acestui single are pedigree de top, cu nume ca Timbaland sau Danja în ecuaţie.

Christ Stapleton este un muzician country şi blues din Kentucky, activ din anul 2001. A colaborat cu Vince Gill, Peter Frampton şi Sheryl Crow şi are un premiu Grammy la activ, din postura de solist al trupei The SteelDrivers.

Piesa nouă şi puţin dansabilă, ca o baladă pop care va primi multe difuzări la radio. "Say Something" este al treilea single de pe noul album "Man of the Woods". Am putut asculta până acum "Supplies" şi "Filthy", prefaţând un al cincilea disc pe care Timberlake rămâne la fel de relevant pentru pop şi muzică în general. Noul LP e considerat de Justin cel mai ambiţios proiect al său şi debutează pe 2 februarie.

La două zile după artistul va cânta în cadrul Super Bowl LII pe NBC. Au trecut 5 ani de la albumul dublu al lui JT, "The 20/20 Experience 1 and 2" şi între skit-uri SNL şi colaborări glumeţe cu Foo Fighters, muzicianul îşi păstrează neatinsă foamea de inovaţie.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Justin Timberlake: "Ar trebui să o susținem cu toții pe Britney Spears în aceste momente"

Recentele declarații făcute de Britney Spears pe tema controlului ”abuziv” exercitat de tatăl său l-au mișcat pe Justin Timberlake. Fostul iubit al artistei a îndemnat publicul să-i fie alături în aceste momente dificile, declarându-și public susținerea pentru încheierea conservatorismului său.

Publicat

pe

Justin Timberlake
Justin Timberlake │ FOTO: Captură YouTube

Britney Spears a solicitat într-o audiere publică să fie scoasă de sub tutela tatălui său, declarând în fața curții că acesta "ar trebui să meargă la închisoare" pentru modul abuziv în care i-a controlat viața. Artista a adus acuzații grave la adresa lui Jamie Spears, declarând că acesta i-a interzis să se căsătorească sau să aibă copii, obligând-o să ia un medicament cu puternice efecte secundare.

În urma acestor declarații, ce au umplut titlurile publicațiilor de pretutindeni, Justin Timberlake a scris o serie de mesaje pe Twitter prin care își arată susținerea pentru Britney.

"După tot ceea ce am văzut astăzi, ar trebui să o susținem cu toții pe Britney în aceste momente", a scris Justin.

Fostul iubit al lui Britney, căsătorit în prezent cu actrița Jessica Biel, a formulat apoi o serie de argumente ce vin să întărească ideea că ceea ce i s-a întâmplat artistei în anii de conservatorism este profund greșit.

"Indiferent de trecutul nostru, cu bune și rele, și indiferent cât timp a trecut de când s-a întâmplat....ceea ce i se petrece nu este în regulă. Nicio femeie nu ar trebui să se afle în situația de a nu putea lua decizii cu privire la propriul corp (cu trimitere la dorința ei de a avea copii).

Nimeni nu ar trebui să fie controlat împotriva propriei dorințe....și nu ar trebui să fie nevoit să ceară voie pentru a avea acces la resurse financiare pentru care a muncit atât de mult", a mai spus Justin în mesajul său.

Mesajele lui Justin Timberlake de pe Twitter

Conservatorismul lui Britney a început în 2008, când Jamie Spears i-a devenit tutore legal, ca urmare a mai multor episoade de cădere nervoasă. Starea mintală fragilă a artistei a condus la încheierea unui acord în instanță prin care s-a stabilit că tatăl și avocatul ei vor administra bunurile și viața ei personală. Britney nu a mai putut lua de atunci decizii privind cariera și averea sa, fiindu-i controlat inclusiv anturajul.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3