Urmărește-ne în Social Media

Justin Timberlake - Say Something ft. Chris Stapleton

Justin Timberlake lansează un nou single de pe viitorul său album, de această dată o colaborare cu Chris Stapleton intitulată "Say Something". Melodia primeşte un videoclip cu valenţe de scurt metraj, pe care vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

"Say Something" este o piesă atipică pentru Justin Timberlake, având influenţe country. Muzicianul apare mixându-şi melodiile şi cântând la chitara acustică, fredonând din suflet acest single. Vocea sa pură şi tinerească este completată de timbrul gros, de trubadur trecut prin viaţă al lui Chris Stapleton. Cele două voci se armonizează împreună cu un cor de 60 de persoane, pentru un refren foarte catchy.

Duetul muzicienilor pare spontan, natural, înregistrat dintr-o singură dublă. Cireaşa de pe tort a acestei creaţii video marca La Blogothèque este momentul când zeci de persoane încep să îi acompanieze pe Justin şi Chris. Faţă de primele single-uri de pe album, acest clip este chiar cuminte, fără roboţi care dansează sau scenarii de Mad Max. Producţia acestui single are pedigree de top, cu nume ca Timbaland sau Danja în ecuaţie.

Christ Stapleton este un muzician country şi blues din Kentucky, activ din anul 2001. A colaborat cu Vince Gill, Peter Frampton şi Sheryl Crow şi are un premiu Grammy la activ, din postura de solist al trupei The SteelDrivers.

Piesa nouă şi puţin dansabilă, ca o baladă pop care va primi multe difuzări la radio. "Say Something" este al treilea single de pe noul album "Man of the Woods". Am putut asculta până acum "Supplies" şi "Filthy", prefaţând un al cincilea disc pe care Timberlake rămâne la fel de relevant pentru pop şi muzică în general. Noul LP e considerat de Justin cel mai ambiţios proiect al său şi debutează pe 2 februarie.

La două zile după artistul va cânta în cadrul Super Bowl LII pe NBC. Au trecut 5 ani de la albumul dublu al lui JT, "The 20/20 Experience 1 and 2" şi între skit-uri SNL şi colaborări glumeţe cu Foo Fighters, muzicianul îşi păstrează neatinsă foamea de inovaţie.

Comentarii

Muzică nouă

Slash a lansat un cover după Fleetwood Mac, piesa "Oh Well", cu Chris Stapleton

Slash a lansat încă un single de pe albumul său de coveruri blues, de această dată piesa "Oh Well", în colaborare cu muzicianul country Chris Stapleton. Avem de-a face cu un cover fabulos după Fleetwood Mac.

Publicat

pe

Coperta album Slash Orgy of the Damned
Coperta album Slash Orgy of the Damned │ FOTO: Slash

Primul single de pe albumul de blues al lui Slash a fost "Killing Floor", iar acum apare și al doilea, "Oh Well". Noul album se numește "Orgy of the Damned" și marchează debutul lui Slash în lumea blues-ului. Va sosi pe 17 mai prin Gibson Records. Revenind la "Oh Well", melodia apărea pe al treilea album de studio Fleetwood Mac, "Then Play On", care a apărut în 1969.

Noua versiune ne aduce vocea gravă a lui Chris Stapleton, care livrează multă emoție și trăire, tipică unui blues bas ticsit de mustrări. Livrarea sa se potrivește perfect cu modul tipic de sud al Statelor Unite în care Slash își livrează notele. Piesa "Oh Well" a avut parte de multe coveruri de-a lungul anilor, de la Tom Petty and the Heartbreakers până la Kenny Wayne Shepherd și ZZ Top, mulți și-au încercat norocul, inclusiv Haim, Aerosmith, Joe Jackson și Eels. Slash ne oferă și o doză de rock 'n roll spre final și un solo fabulos. Albumul cel nou al lui Slash are și rol de omagiu pentru blues-ul clasic. Include o serie de soliști cu nume mari în colaborări, precum Gary Clark Jr., Billy Gibbons de la ZZ Top, Dorothy, Iggy Pop, Demi Lovato, Paul Rodgers, Beth Hart și Chris Robinson.

Slash a cântat pe album alături de colegii săi din Blues Ball în anii 1990. Este vorba despre basistul Johnny Griparic și clăparul Teddy "ZigZag" Andreadis. Toboșarul Michael Jerome și solistul/chitaristul Tash Neal întregesc acest lineup solid. Slash ne oferă coveruri după Robert Johnson, T. Bone Walker, Steppenwolf, Albert King, Stevie Wonder și Willie Dixon.

Pe Slash l-am văzut live în România la final de iulie 2023, la concertul Guns 'N Roses de la Arena Naţională, pentru mai bine de 3 ore de sudoare şi virtuozitate.

Citește în continuare

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare