Urmărește-ne în Social Media

Sore - Ce faci, fată?

Sore le îndeamnă pe adolescente și tinere să aibă mai multă încredere în ele lansând o piesă cu mesaj intitulată ”Ce faci, fată?”. În videoclipul piesei apare și fetița de aproape 4 ani a lui Sore, Erin.

Inspirată de prietenia de o viață pe care o are cu gașca ei de fete, Sore a compus piesa "Ce faci, fată?".  Prin versurile acestei piese, artista îndeamnă reprezentantele sexului frumos să-și conștientizeze calitățile pentru a ajunge să se iubească, să se aprecieze mai mult și să nu mai accepte jumătăți de măsură în relațiile lor.

"Ne grăbim atât de tare să ne vedem defectele, încât ne e mult mai greu să ne apreciem calitățile"

"Mi-ar plăcea să știu că trailerul, piesa și clipul le fac pe fete să fie mai blânde cu ele însele. Ne grăbim atât de tare să ne vedem defectele, încât ne e mult mai greu să ne apreciem calitățile. Atunci când aveam 17 ani și mi-era jenă să port fuste scurte, pentru că subiectul "celulită" era foarte prezent în discutțile de la liceu, mama mi-a spus o vorbă care se regăsește și în trailerul clipului: Învață să-ți apreciezi și să-ți iubești corpul. În 20 de ani te vei uita la poze cu tine și-ți vei da seama cât de frumoasă erai de fapt", mărturisește Sore, care de multe ori în viață a fost trezită la realitate de prietenele și de mama ei pentru a se iubi, cu bune și cu rele.

"Erin și-a dorit să filmeze, e deja măricică și înclinația ei spre artă este evidentă"

Sore a invitat-o pe Erin, fetița ei de aproape 4 ani, să joace în clip rolul ei în copilărie. Alături de ea sunt și colegele ei de grădiniță, care le interpretează pe prietenele ei atunci când erau mici.

"M-am gândit la fata mea și la toate de-ce-urile pe care mi le adresează, pornind de la lucruri concrete până la lucruri subiective, profunde. Observ pe zi ce trece că lucrurile pe care i le repet legate de încredere, vise și valori personale devin din ce în ce mai împământenite în personalitatea ei, așa că eu cred că un adult puternic și bine crescut se conturează, evident, din copilărie.

Erin și-a dorit să filmeze, e deja măricică și înclinația ei spre artă este evidentă prin activitățile zilnice. Eu cred că femeile sunt fetițe în interiorul lor, mă regăsesc atât de mult în Erin încă îmi imaginez că fiecare dintre noi are un “eu” copil în el și se refugiază acolo atunci când îi permite timpul", explică Sore.

11 fete, prietene de o viață cu artista, 7 fetițe și o echipă de producție formată din 10 bărbați au filmat timp de 12 ore fix și s-au sincronizat perfect pentru a crea povestea din videoclipul piesei "Ce faci, fată?". La filmări a participat și managerul lui Sore, Cătălina Savin, care a fost și asistent de regie în acest proiect.

Comentarii