Urmărește-ne în Social Media

Timbaland, Nelly Furtado, Justin Timberlake - Keep Going Up (Visualizer)

După 16 ani de la hit-ul "Give It To Me", Timbaland, Nelly Furtado și Justin Timberlake colaborează din nou și lansează "Keep Going Up". Melodia este acompaniată de un visualizer disponibil în articol.

Timbaland, Justin Timberlake și Nelly Furtado au revenit în forță cu un nou single. "Keep Going Up" este o piesă dance-pop care păstrează amprentele muzicale ale celor trei artiști.

Indicii despre colaborare au apărut recent pe social media. Timbaland a publicat un teaser descris "WE BACK". Anterior, el și Timberlake s-au angajat într-un apel pe FaceTime cu Nelly Furtado. Aceste postări pe social media i-au extaziat pe fani și pe bună dreptate. "Keep Going Up" a văzut lumina zilei și promite să ajungă un adevărat hit, cu locuri fruntașe în topurile muzicale.

În prezent, Timbaland și Timberlake se află în studio, lucrând la cel de-al șaselea album al celui din urmă. În 2018, el lansa discul "Man of the Woods", iar în ultimii ani cariera muzicală a artistului de 42 de ani s-a concentrat asupra unor colaborări cu nume precum Calvin Harris, SZA, Anderson .Paak, Meek Mill, DJ Khaled și Ant Clemons.

Tot de colaborări s-a ocupat și Timbaland, unindu-și forțele cu artiști ca Burna Boy, Jack Harlow, J. Cole, Megan Thee Stallion, 6lack, Teyana Taylor, Kanye West, Missy Elliott sau Chance the Rapper.

Cel mai recent album lansat de Nelly Furtado este "The Ride" (2017).

Comentarii

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare