Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: SZA - Doves In The Wind ft. Kendrick Lamar

Moda filmelor kung fu a revenit şi după ce Sia şi David Guetta s-au înfruntat în clipul "Flames" acum SZA şi Kendrick Lamar devin eroi de videoclip cu arte marţiale. Artiştii se bat ca în "Tigru şi Dragon" în noul clip al piesei "Doves In the Wind". Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul acestui articol.

"Doves In the Wind" este o melodie despre relaţiile de scurtă durată şi clasica meritocraţie în relaţia dintre femeie şi bărbat. SZA porneşte la drum prin deşert pe un cal cu armură. Artista se înfruntă cu minionii lui Kendrick Lamar, pentru a ajunge la maestru. Rapperul o supune pe protagonistă la tot soiul de probe, curse cu capcane şi cascadorii pentru a o duce la următorul nivel de centură cu dani.

Versurile sunt oarecum în contrast cu peisajul şi povestea clipului. Kendrick Lamar ironizează bărbaţii afemeiaţi şi motivaţiile acestora, lăudând independenţa femeii. După secvenţa de luptă a lui SZA, aceasta preia controlul melodiei, pe un ritm lent de tobă şi bas. Ca în orice "film cu bătăi" replicile ambilor artişti sunt dublate intenţionat slab, pentru amuzamentul privitorilor.

Trebuie spus că mişcările lui Kendrick nu sunt chiar rele, semn că artistul chiar s-a pregătit fizic pentru acest videoclip. Bătălia sexelor devine o înfruntare în arte marţiale, iar câştigătorul este surprinzător la final.

"Doves In the Wind" este cel mai nou single extras de pe albumul "Ctrl" al artistei rap SZA. Regia acestui clip îi aparţine lui Nabil, care a combinat umorul cu coregrafiile precise şi efecte sonore amuzante. Regizorul a lucrat cu Frank Ocean şi Arctic Monkeys în trecut.

Cei doi artişti s-au reunit pe scenă la mijlocul acestei luni, când au cântat împreună în deschiderea Coachella, în primul weekend al festivalului. Au colaborat şi pe piesa "All the Stars" de pe coloana sonoră a filmului "Black Panther". Kendrick Lamar a câştigat un premiu Pulitzer în această lună, fiind primul artist rap cu această distincţie.

SZA, pe numele său real Solána Imani Rowe este o cântăreaţă şi compozitoare R&B din Saint Louis, Missouri. În vârstă de 27 de ani, artista debuta în 2012 prin lansare EP-ului "See.SZA.Run". Au mai urmat 2 EP-uri care i-au adus succesul mainstream, dar primul său album full a sosit de abia în 2017, "Ctrl", fiind apreciat de critici. A debutat pe locul 3 în US Billboard Top 200.

Citește mai multe despre Kendrick LamarSZA
Videoclipuri cu Kendrick LamarSZA
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE