Urmărește-ne în Social Media

Justin Timberlake - Man of the Woods

Justin Timberlake este un bărbat însurat mândru de soția sa în videoclipul noului single ”Man of the Woods”. Artistul dansează în clip alături de Jessica Biel și ne povestește despre cât de fericit este să o aibă în viața sa.

În ziua lansării albumului ”Man of the Woods”, Justin Timberlake ne prezintă videoclipul piesei care l-a inspirat să denumească astfel noul disc. Single-ul are un sound ce îmbină groove-ul R&B cu influențe subtile de americana, amprenta lui Pharrell Williams pe partea de producție fiind detactabilă încă de la primele note.

Piesa ”Man of the Woods” este acompaniată de un videoclip ce oferă publicului șansa de a afla mai multe despre viața sa intimă. Justin dansează în clip cu soția sa, actrița Jessica Biel, versurile melodiei fiindu-i dedicate ei, cea care îl face să se laude tuturor că are o persoană atât de specială în viața sa.

Întregul album "Man of the Woods" este, de altfel, un material extrem de intim, noile piese având la bază relația sa cu Jessica și fiul lor în vârstă de doi ani, Silas Randall Timberlake.

“Albumul este inspirat de familia mea, de soția mea și de fiul meu – mai mult decât orice album pe care l-am lansat vreodată – este despre începuturile mele și este foarte personal”, a detaliat Justin Timberlake.

"Man of the Woods" conține 16 piese, printre acestea numărându-se și câteva colaborări, cu nume precum Timbaland, Alicia Keys și cântărețul de muzică country Chris Stapleton.

Tracklist ”Man of the Woods” - Justin Timberlake:

 1. Filthy
 2. Midnight Summer Jam
 3. Sauce
 4. Man of the Woods
 5. Higher Higher
 6. Wave
 7. Supplies
 8. Morning Light (feat. Alicia Keys)
 9. Say Something (feat. Chris Stapleton)
 10. Hers (Interlude)
 11. Flannel
 12. Montana
 13. Breeze Off the Pond
 14. Livin' Off the Land
 15. The Hard Stuff
 16. Young Man
Comentarii

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare