Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Andra - "Aievea" - SOLD OUT
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile de până la -50% la Stock Busters @ eMAG!

Videoclip oficial: Justin Timberlake - Man of the Woods

Justin Timberlake este un bărbat însurat mândru de soția sa în videoclipul noului single ”Man of the Woods”. Artistul dansează în clip alături de Jessica Biel și ne povestește despre cât de fericit este să o aibă în viața sa.

În ziua lansării albumului ”Man of the Woods”, Justin Timberlake ne prezintă videoclipul piesei care l-a inspirat să denumească astfel noul disc. Single-ul are un sound ce îmbină groove-ul R&B cu influențe subtile de americana, amprenta lui Pharrell Williams pe partea de producție fiind detactabilă încă de la primele note.

Piesa ”Man of the Woods” este acompaniată de un videoclip ce oferă publicului șansa de a afla mai multe despre viața sa intimă. Justin dansează în clip cu soția sa, actrița Jessica Biel, versurile melodiei fiindu-i dedicate ei, cea care îl face să se laude tuturor că are o persoană atât de specială în viața sa.

Întregul album "Man of the Woods" este, de altfel, un material extrem de intim, noile piese având la bază relația sa cu Jessica și fiul lor în vârstă de doi ani, Silas Randall Timberlake.

“Albumul este inspirat de familia mea, de soția mea și de fiul meu – mai mult decât orice album pe care l-am lansat vreodată – este despre începuturile mele și este foarte personal”, a detaliat Justin Timberlake.

"Man of the Woods" conține 16 piese, printre acestea numărându-se și câteva colaborări, cu nume precum Timbaland, Alicia Keys și cântărețul de muzică country Chris Stapleton.

Tracklist ”Man of the Woods” - Justin Timberlake:

 1. Filthy
 2. Midnight Summer Jam
 3. Sauce
 4. Man of the Woods
 5. Higher Higher
 6. Wave
 7. Supplies
 8. Morning Light (feat. Alicia Keys)
 9. Say Something (feat. Chris Stapleton)
 10. Hers (Interlude)
 11. Flannel
 12. Montana
 13. Breeze Off the Pond
 14. Livin' Off the Land
 15. The Hard Stuff
 16. Young Man

Citește mai multe despre Justin Timberlake
Videoclipuri cu Justin Timberlake
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE