Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, în videoclipul ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021)

Lyric Video: Busta Rhymes - Look Over Your Shoulder ft. Kendrick Lamar

Busta Rhymes rămâne unul dintre greii muzicii hip hop, noua sa colaborare cu Kendrick Lamar, "Look Over Your Shoulder", demonstrându-i abilitățile neștirbite de a jongla cu rimele. Sample-ul folosit pentru acest single este un extras din hitul "I’ll Be There", al trupei The Jackson Five.

Busta Rhymes a revenit pe piața muzicală, după o pauză de 8 ani de la ultimul disc lansat. Rapper-ul promovează o colaborare de impact cu Kendrick Lamar pentru o piesă nostalgică, intitulată "Look Over Your Shoulder". Vocea lui Michael se aude pe parcursul întregii piese, purtând ascultătorul înapoi în timp, în anii de glorie ai trupei The Jackson Five.

Noul single "Look Over Your Shoulder" este extras de pe viitorul album al lui Busta, "Extinction Level Event 2: The Wrath Of God", LP ce vine în continuarea albumului său din 1998, "E.L.E. (Extinction Level Event): The Final World Front". Materialul conține 22 de piese și apare pe piață pe 30 octombrie. Pe acest material se regăsesc featuring-uri cu Mariah Carey, Mary J Blige și Rick Ross.

Tracklist "Extinction Level Event 2: The Wrath Of God" - Busta Rhymes:

 1. ‘E.L.E. 2 Intro’ Feat. Chris Rock, Rakim, Pete Rock
 2. ‘The Purge’
 3. ‘Strap Yourself Down’
 4. ‘Czar’ Feat. M.O.P.
 5. ‘Outta My Mind’ Feat. Bell Biv Devoe
 6. ‘E.L.E. 2 The Wrath of God’ Feat. Minister Louis Farrakhan
 7. ‘Slow Flow’ Feat. Ol’ Dirty Bastard
 8. ‘Don’t Go’ Feat. Q-Tip
 9. ‘Boomp!’
 10. ‘True Indeed’
 11. ‘Master Fard Muhammad’ Feat. Rick Ross
 12. ‘YUUUU’ Feat. Anderson .Paak
 13. ‘Oh No’
 14. ‘The Don and The Boss’ Feat. Vybz Kartel
 15. ‘Best I Can’ Feat. Rapsody
 16. ‘Where I Belong’ Feat. Mariah Carey
 17. ‘Deep Thought’
 18. ‘The Young God Speaks’
 19. ‘Look Over Your Shoulder’ Feat. Kendrick Lamar
 20. ‘You Will Never Find Another Me’ Feat. Mary J Blige
 21. ‘Freedom?’ Feat. Nikki Grier
 22. ‘Satanic’

Citește mai multe despre Busta RhymesKendrick Lamar
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE