Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Lyric Video: Busta Rhymes - Look Over Your Shoulder ft. Kendrick Lamar

Busta Rhymes rămâne unul dintre greii muzicii hip hop, noua sa colaborare cu Kendrick Lamar, "Look Over Your Shoulder", demonstrându-i abilitățile neștirbite de a jongla cu rimele. Sample-ul folosit pentru acest single este un extras din hitul "I’ll Be There", al trupei The Jackson Five.

Busta Rhymes a revenit pe piața muzicală, după o pauză de 8 ani de la ultimul disc lansat. Rapper-ul promovează o colaborare de impact cu Kendrick Lamar pentru o piesă nostalgică, intitulată "Look Over Your Shoulder". Vocea lui Michael se aude pe parcursul întregii piese, purtând ascultătorul înapoi în timp, în anii de glorie ai trupei The Jackson Five.

Noul single "Look Over Your Shoulder" este extras de pe viitorul album al lui Busta, "Extinction Level Event 2: The Wrath Of God", LP ce vine în continuarea albumului său din 1998, "E.L.E. (Extinction Level Event): The Final World Front". Materialul conține 22 de piese și apare pe piață pe 30 octombrie. Pe acest material se regăsesc featuring-uri cu Mariah Carey, Mary J Blige și Rick Ross.

Tracklist "Extinction Level Event 2: The Wrath Of God" - Busta Rhymes:

 1. ‘E.L.E. 2 Intro’ Feat. Chris Rock, Rakim, Pete Rock
 2. ‘The Purge’
 3. ‘Strap Yourself Down’
 4. ‘Czar’ Feat. M.O.P.
 5. ‘Outta My Mind’ Feat. Bell Biv Devoe
 6. ‘E.L.E. 2 The Wrath of God’ Feat. Minister Louis Farrakhan
 7. ‘Slow Flow’ Feat. Ol’ Dirty Bastard
 8. ‘Don’t Go’ Feat. Q-Tip
 9. ‘Boomp!’
 10. ‘True Indeed’
 11. ‘Master Fard Muhammad’ Feat. Rick Ross
 12. ‘YUUUU’ Feat. Anderson .Paak
 13. ‘Oh No’
 14. ‘The Don and The Boss’ Feat. Vybz Kartel
 15. ‘Best I Can’ Feat. Rapsody
 16. ‘Where I Belong’ Feat. Mariah Carey
 17. ‘Deep Thought’
 18. ‘The Young God Speaks’
 19. ‘Look Over Your Shoulder’ Feat. Kendrick Lamar
 20. ‘You Will Never Find Another Me’ Feat. Mary J Blige
 21. ‘Freedom?’ Feat. Nikki Grier
 22. ‘Satanic’

Citește mai multe despre Busta RhymesKendrick Lamar
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE