Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Videoclip oficial: MIRA - Tu Mă Faci (Live Session)

Mira a făcut o variantă acustică a piesei "Tu mă faci", ce urmează să fie lansată în curând. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

După succesul pieselor "Uit de tine" și "Vina", Mira revine cu o melodie sensibilă, de dragoste, potrivită pentru fiecare femeie care se simte frumoasă pentru că așa o privește el. Melodia e ca o declarație sinceră de iubire, ca o scrisoare de mulțumire pentru jumătate care o completează pe ea. Sentimentul transmis în piesă este completat de vioară, violoncel și restul instrumentelor live.

"Am facut o variantă acustică a melodiei pe care o voi lansa în curand, "Tu Mă Faci". Astept în comentarii părerea voastră. Sper să vă placă!!!" a declarat artista pe pagina ei oficială de Facebook.

Din aceeași serie de live sessions mai putem menționa și "Uit de tine", "Inimă nebună" sau "Vina", încărcate pe canalul ei oficial de YouTube. Pe lângă proiectul ei solo, artista face parte și din trupa DJ Project, o colaborare începută în septembrie 2017. Au lansat până acum melodiile "Omnia" și "Inimă nebună".

Mira și-a început cariera muzicală în 2012, alături de DJ Marc Ryan și tot în același an a participat la show-ul „Vocea României”, în echipa lui Marius Moga. În 2013, a început o colaborare cu Allexino, alături de care a lansat piesele ”Loving You” și ”In Love”. Single-uri precum „Dragostea nu se stinge”, în colaborare cu What’s UP și KIO, „Fete din Balcani”, featuringul cu Skizzo Skilz și Corina, cu 70 milioane de vizualizari pe YouTube – sunt doar câteva dintre proiectele care au consacrat-o ca artistă.

Citește mai multe despre MIRA
Videoclipuri cu MIRA
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE