Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: MIRA - Tu Mă Faci (Live Session)

Mira a făcut o variantă acustică a piesei "Tu mă faci", ce urmează să fie lansată în curând. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

După succesul pieselor "Uit de tine" și "Vina", Mira revine cu o melodie sensibilă, de dragoste, potrivită pentru fiecare femeie care se simte frumoasă pentru că așa o privește el. Melodia e ca o declarație sinceră de iubire, ca o scrisoare de mulțumire pentru jumătate care o completează pe ea. Sentimentul transmis în piesă este completat de vioară, violoncel și restul instrumentelor live.

"Am facut o variantă acustică a melodiei pe care o voi lansa în curand, "Tu Mă Faci". Astept în comentarii părerea voastră. Sper să vă placă!!!" a declarat artista pe pagina ei oficială de Facebook.

Din aceeași serie de live sessions mai putem menționa și "Uit de tine", "Inimă nebună" sau "Vina", încărcate pe canalul ei oficial de YouTube. Pe lângă proiectul ei solo, artista face parte și din trupa DJ Project, o colaborare începută în septembrie 2017. Au lansat până acum melodiile "Omnia" și "Inimă nebună".

Mira și-a început cariera muzicală în 2012, alături de DJ Marc Ryan și tot în același an a participat la show-ul „Vocea României”, în echipa lui Marius Moga. În 2013, a început o colaborare cu Allexino, alături de care a lansat piesele ”Loving You” și ”In Love”. Single-uri precum „Dragostea nu se stinge”, în colaborare cu What’s UP și KIO, „Fete din Balcani”, featuringul cu Skizzo Skilz și Corina, cu 70 milioane de vizualizari pe YouTube – sunt doar câteva dintre proiectele care au consacrat-o ca artistă.

Citește mai multe despre MIRA
Videoclipuri cu MIRA
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE