Urmărește-ne în Social Media

U2 - Love Is Bigger Than Anything In Its Way

"Dragostea poate depăşi orice limite" este mesajul U2 în noul clip al piesei "Love Is Bigger Than Anything In Its Way". Devenit instant imn al comunităţii LGBTQ şi o înfăţişare a membrilor unici ai societăţii, acest clip pune accent pe oameni, nu concepte. Vă invităm să vizionaţi noul material vizual în cadrul acestui articol.

Cei marginalizaţi, cei care se îmbracă în unicorni şi şcolăriţe, persoane trans şi membri ai comunităţii LBGTQ se manifestă liber în faţa camerei. "Love Is Bigger Than Anything In Its Way" sărbătoreşte individualitatea, conform regizorului David Mushegain. Acest single este extras de pe albumul U2 de anul trecut, "Songs of Experience". Piesa combină un chorus amplu, bun de o reprezentaţie live la un festival cu chitara electrică vibrantă a lui The Edge.

David Mushegain este şi fotograful oficial al celor de la Red Hot Chili Peppers, având ochiul format pentru imaginile unice, care rămân imprimate pe retină. Ideea acestui clip a venit după un proiect ce a implicat fotografierea de tineri şi adolescenţi în Dublin. Acest proiect se desfăşoară de 7 ani şi a fost extins spre acest clip. Iniţial se dorea o axare pe comunitatea LGBTQ, dar omul din spatele camerei i-a surprins şi pe punkişti, drag queens, cei cu sute de piercing-uri sau cu corpuri acoperite de tatuaje.

Pe lângă imagistica cu persoane unice, videoclipul surprinde şi părţi ale oraşului Dublin, de unde se trage de altfel formaţia U2. Este un pastel de freze colorate, neconformitate cu genuri şi sexe şi respect al sineului unic. Toţi cei filmaţi dansează, se sărută, pozează ca fotomodele şi îşi prezintă hainele, fără inhibiţii. Mushegain a recunoscut că a devenit obsedat de stilul de îmbrăcăminte al irlandezilor urbani şi moderni.

U2 se pregăteşte de pornirea segmentului nord american al turneului "Experience + Innocence". Va debuta în Tulsa, Oklahoma săptămâna viitoare şi va include concerte desfăşurate până în luna iulie a acestui an. Albumul "Songs of Experience" a servit ca o continuare şi un duo cu materialul "Songs of Innocence" din 2014.

Formaţia irlandeză a început acest an prin lansarea single-ului "Get Out of Your Own Way", cu un videoclip animat, cu mesaj politic. Acea piesă s-a putut auzi şi la SNL la final de 2017, iar în noiembrie anul trecut Bono & co au scos o piesă cu Kendrick Lamar, "American Soul".

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5