Urmărește-ne în Social Media

U2 - Love Is Bigger Than Anything In Its Way

"Dragostea poate depăşi orice limite" este mesajul U2 în noul clip al piesei "Love Is Bigger Than Anything In Its Way". Devenit instant imn al comunităţii LGBTQ şi o înfăţişare a membrilor unici ai societăţii, acest clip pune accent pe oameni, nu concepte. Vă invităm să vizionaţi noul material vizual în cadrul acestui articol.

Cei marginalizaţi, cei care se îmbracă în unicorni şi şcolăriţe, persoane trans şi membri ai comunităţii LBGTQ se manifestă liber în faţa camerei. "Love Is Bigger Than Anything In Its Way" sărbătoreşte individualitatea, conform regizorului David Mushegain. Acest single este extras de pe albumul U2 de anul trecut, "Songs of Experience". Piesa combină un chorus amplu, bun de o reprezentaţie live la un festival cu chitara electrică vibrantă a lui The Edge.

David Mushegain este şi fotograful oficial al celor de la Red Hot Chili Peppers, având ochiul format pentru imaginile unice, care rămân imprimate pe retină. Ideea acestui clip a venit după un proiect ce a implicat fotografierea de tineri şi adolescenţi în Dublin. Acest proiect se desfăşoară de 7 ani şi a fost extins spre acest clip. Iniţial se dorea o axare pe comunitatea LGBTQ, dar omul din spatele camerei i-a surprins şi pe punkişti, drag queens, cei cu sute de piercing-uri sau cu corpuri acoperite de tatuaje.

Pe lângă imagistica cu persoane unice, videoclipul surprinde şi părţi ale oraşului Dublin, de unde se trage de altfel formaţia U2. Este un pastel de freze colorate, neconformitate cu genuri şi sexe şi respect al sineului unic. Toţi cei filmaţi dansează, se sărută, pozează ca fotomodele şi îşi prezintă hainele, fără inhibiţii. Mushegain a recunoscut că a devenit obsedat de stilul de îmbrăcăminte al irlandezilor urbani şi moderni.

U2 se pregăteşte de pornirea segmentului nord american al turneului "Experience + Innocence". Va debuta în Tulsa, Oklahoma săptămâna viitoare şi va include concerte desfăşurate până în luna iulie a acestui an. Albumul "Songs of Experience" a servit ca o continuare şi un duo cu materialul "Songs of Innocence" din 2014.

Formaţia irlandeză a început acest an prin lansarea single-ului "Get Out of Your Own Way", cu un videoclip animat, cu mesaj politic. Acea piesă s-a putut auzi şi la SNL la final de 2017, iar în noiembrie anul trecut Bono & co au scos o piesă cu Kendrick Lamar, "American Soul".

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ascultă noua piesă U2, "Your Song Saved My Life" (Soundtrack "Sing 2") - AUDIO

U2 încheie anul 2021 cu o piesă emoționantă, intitulată "Your Song Saved My Life". Noua melodie se regăsește pe soundtrack-ul filmului animat "Sing 2".

Publicat

pe

U2
U2 │ FOTO: Captură YouTube

U2 se menține în atenția publicului cu o piesă melancolică, "Your Song Saved My Life", înregistrată pentru un film de animație. Cu acest prilej, Bono își face și debutul pe marele ecran, urmând să apară în pelicula "Sing 2" în postura personajului Clay Calloway, un leu care e un veritabil star rock.

Regizorul filmului, Garth Jennings, a fost încântat de această piesă, declarând pentru Entertainment Weekly că emoția captată în linia melodică este exact ceea ce-și dorea pentru "Sing 2".

"Este pur și simplu atât de plină de emoție și căldură...Piesa spune exact asta: <<Uite, așa vrem ca publicul să se simtă atunci când pleacă de la cinema>>."

Pe soundtrack-ul filmului "Sing 2" se regăsesc și alte trei piese U2: "Where the Streets Have No Name" (interpretată de actorii Tori Kelly, Taron Egerton, Scarlett Johansson, Reese Witherspoon și Nick Kroll), "Stuck in a Moment You Can't Get Out Of" (cântată de Scarlett Johansson) și "I Still Haven’t Found What I’m Looking For" (cântată în duet de Scarlett Johansson și Bono).

AUDIO: U2 - "Your Song Saved My Life" (Soundtrack "Off Sing 2")

În 2020, chitaristul U2 și Bono începuseră să lucreze la noi compoziții. Aceste sesiuni au avut loc înainte de intrarea în lockdown.

"Chiar lucram la niște piese noi cu Bono", a povestit The Edge în show-ul lui Jo Whiley de la BBC Radio 2. "A trebuit să iau o decizie: rămân în Dublin (alături de Bono), sau mă duc în California, acolo unde e soția? Așa că am optat să merg acolo unde era soția, ceea ce consider că a fost decizia corectă."

Nu se știe dacă, între timp, cei doi au reluat înregistrările. Cert este că formația nu are programat niciun concert pentru lunile următoare, ultimele show-uri U2 având loc în toamna anului 2019.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2