Urmărește-ne în Social Media

U2 - Love Is Bigger Than Anything In Its Way

"Dragostea poate depăşi orice limite" este mesajul U2 în noul clip al piesei "Love Is Bigger Than Anything In Its Way". Devenit instant imn al comunităţii LGBTQ şi o înfăţişare a membrilor unici ai societăţii, acest clip pune accent pe oameni, nu concepte. Vă invităm să vizionaţi noul material vizual în cadrul acestui articol.

Cei marginalizaţi, cei care se îmbracă în unicorni şi şcolăriţe, persoane trans şi membri ai comunităţii LBGTQ se manifestă liber în faţa camerei. "Love Is Bigger Than Anything In Its Way" sărbătoreşte individualitatea, conform regizorului David Mushegain. Acest single este extras de pe albumul U2 de anul trecut, "Songs of Experience". Piesa combină un chorus amplu, bun de o reprezentaţie live la un festival cu chitara electrică vibrantă a lui The Edge.

David Mushegain este şi fotograful oficial al celor de la Red Hot Chili Peppers, având ochiul format pentru imaginile unice, care rămân imprimate pe retină. Ideea acestui clip a venit după un proiect ce a implicat fotografierea de tineri şi adolescenţi în Dublin. Acest proiect se desfăşoară de 7 ani şi a fost extins spre acest clip. Iniţial se dorea o axare pe comunitatea LGBTQ, dar omul din spatele camerei i-a surprins şi pe punkişti, drag queens, cei cu sute de piercing-uri sau cu corpuri acoperite de tatuaje.

Pe lângă imagistica cu persoane unice, videoclipul surprinde şi părţi ale oraşului Dublin, de unde se trage de altfel formaţia U2. Este un pastel de freze colorate, neconformitate cu genuri şi sexe şi respect al sineului unic. Toţi cei filmaţi dansează, se sărută, pozează ca fotomodele şi îşi prezintă hainele, fără inhibiţii. Mushegain a recunoscut că a devenit obsedat de stilul de îmbrăcăminte al irlandezilor urbani şi moderni.

U2 se pregăteşte de pornirea segmentului nord american al turneului "Experience + Innocence". Va debuta în Tulsa, Oklahoma săptămâna viitoare şi va include concerte desfăşurate până în luna iulie a acestui an. Albumul "Songs of Experience" a servit ca o continuare şi un duo cu materialul "Songs of Innocence" din 2014.

Formaţia irlandeză a început acest an prin lansarea single-ului "Get Out of Your Own Way", cu un videoclip animat, cu mesaj politic. Acea piesă s-a putut auzi şi la SNL la final de 2017, iar în noiembrie anul trecut Bono & co au scos o piesă cu Kendrick Lamar, "American Soul".

Comentarii

Premii muzicale

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO

Premiile Grammy 2024 vor fi decernate pe 5 februarie, iar telespectatorii din România pot afla cine vor fi artiștii care vor face un adevărat spectacol în cea mai importantă noapte a industriei muzicale din lume, dar și cine va pleca acasă cu trofeele Academiei de Înregistrări.

Publicat

pe

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO
Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO │ FOTO: PRO TV

Muzica schimbă lumea, iar Premiile Grammy schimbă lumea muzicii. Cei mai importanți artiști se întâlnesc în cea mai spectaculoasă gală: a 66-a ediție a Premiilor Grammy este luni, 5 februarie, de la ora 3 dimineața, în direct pe VOYO.

National Academy of Recording Arts and Sciences va înmâna și în acest an trofee pentru realizări remarcabile în domeniul muzical, în cea mai importantă noapte a industriei. Abonații VOYO vor putea vedea LIVE și în exclusivitate decernarea râvnitelor premii, din Crypto Arena, Los Angeles, și se vor delecta cu momentele impresionante pregătite de Billie Eilish, Dua Lipa, Travis Scott, Burna Boy, Luke Combs, Billy Joel sau Olivia Rodrigo.

În acest an, printre noutățile pregătite de organizatori se numără și prezența legendarei trupe U2 în cadrul evenimentului. Câștigători a 22 de trofee Grammy, membrii U2 vor avea un show unic, transmis pentru prima dată din Sphere, Las Vegas - locul unde formația este rezidentă.

Lista celor care se luptă să pună mâna pe râvnitul trofeu Grammy a fost făcută publică, iar SZA conduce topul din acest an cu nouă nominalizări. Phoebe Bridgers, Șerban Ghenea și Victoria Monét sunt nominalizați la șapte categorii, iar Jack Antonoff, Jon Batiste, boygenius, Brandy Clark, Miley Cyrus, Billie Eilish, Olivia Rodrigo și Taylor Swift au fiecare câte șase nominalizări.

Citește în continuare