Urmărește-ne în Social Media

Kendrick Lamar - Count Me Out

Kendrick Lamar continuă să colaboreze cu nume mari de la Hollywood în videoclipurile sale, de această dată cooptând-o pe Helen Mirren pentru videoclipul "Count Me Out". Ce a ieşit pare mai degrabă un scurt metraj, cu segmente alb-negru.

"Count Me Out" e poate cel mai vulnerabil videoclip al lui Kendrick Lamar, pe care îl vedem participând la o sesiune de terapie. Psihologul său este chiar Helen Mirren, iar confesiunea rapperului şi "senzaţia de cădere" devin o melodie rap. În acest scurt metraj apare şi Taylour Paige, actriţa din filmul "Zola", iar Kendrick în sine pare gata de lumea filmului, fiind foarte expresiv în scenele din clip.

Acest single este extras de pe cel mai nou album al artistului, "Mr. Morale & The Big Steppers". Videoclipul a fost co-regizat de către Lamar şi Dave Free. Povestea porneşte de la o banală ceartă pentru locul de parcare între Kendrick şi Helen Mirren. Motivul divinităţii apare spre final, ca şi complexul de Iisus al rapperului, atunci când îl vedem cărat de mulţime pe braţe.

Vedem şi alte ipostaze inedite ale artistului: Lamar primind un test COVID şi zâmbind la un toast cu fostul CEO Twitter, Jack Dorsey şi cu investitorul Vivi Nevo. Mai apar şi Free, Tanna Leone şi soţia rapperului, Whitney Alford. Colaborarea dintre Helen Mirren, câştigătoare de premiu Oscar şi Kendrick Lamar nu se rezumă la acest videoclip. Mirren este şi naratorul show-ului live "Big Steppers Tour" al rapperului, care în acest moment se desfăşoară în Australia şi Noua Zeelandă.

Kendrick s-a întors în 2022, după 5 ani de pauză şi ne-a oferit în acest an single-ul şi videoclipul "The Heart Part 5". Muzicianul încearcă să obţină o nominalizare sau premiu Oscar pentru scurt metrajul/videoclip "We Cry Together", în care joacă chiar el şi Taylour Paige.

Între timp albumul "Mr. Morale" a obţinut 8 nominalizări la Premiile Grammy din 2023. Kendrick are 35 de ani, este activ din anul 2003 şi a vândut peste 70 de milioane de albume doar în SUA. A făcut istorie primind un premiu Pulitzer în 2018, fiind primul artist non jazz sau clasic cu acest premiu.

Comentarii