Urmărește-ne în Social Media

Maroon 5 - What Lovers Do ft. SZA

Maroon 5 lansa la final de august piesa "What Lovers Do", un featuring cu SZA, iar acum vedem şi un videoclip pentru melodie. Povestea clasică "Jack şi vrejul de fasole" este reinterpretată în această creaţie digitală.

Adam Levine pare picat în mijlocul unei simulări computerizate care împrumută elemente de la cele mai celebre filme ale ultimilor ani. "What Lovers Do" are un clip regizat de către Joseph Kahn şi ni-i prezintă pe solistul Maroon 5 şi rapperul SZA alergând prin multiple universuri. Dinozauri în CGI, o cursă care l-ar face pe Forrest Gump gelos şi o sesiune de înot cu delfinii fac din clip o supradoză de CGI.

Maroon 5 nu e deloc străină de clipuri bizare, "Cold" fiind un veritabil trip vizual în mijlocul unei petreceri psihedelice. Beat-urile jucăuşe ale noului single se aliniază perfect cu vizualul. Orice videoclip care începe cu o căprioară cântând cu vocea lui Adam Levine merită privit măcar o dată. Atras de o sirenă care pare o variantă afro americană a Elsei din "Frozen", Adam îşi joacă averea în Las Vegas, devenind apoi un veritabil Gulliver în ţara cartoforilor mici.

Finalul ni-l prezintă pe muzician pe patul de spital cu mâna şi piciorul rupte, îngrijit de o asistentă sexy. De la debutul single-ului şi până acum, piesa a ajuns în top 40 în State, strângând peste 65 de milioane de stream-uri pe Spotify şi peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. Ultimul an a fost unul marcat de colaborări pentru Maroon 5, cu Future pe piesa "Cold" şi cu Kendrick Lamar pe "Don't Wanna Know".

Aceste single-uri sunt extrase de pe un viitor LP, al şaselea al trupei, care va debuta în noiembrie. Maroon 5 ne-au vizitat vara trecută în Piaţa Constituţiei, în cadrul unui concert deschis de Antonia.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4