Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Poze concert Helloween - Pumpkins United la Romexpo - 2017 Poze de la concertul lui Ștefan Bănică - primul show de Crăciun din 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: Maroon 5 - What Lovers Do ft. SZA

Maroon 5 lansa la final de august piesa "What Lovers Do", un featuring cu SZA, iar acum vedem şi un videoclip pentru melodie. Povestea clasică "Jack şi vrejul de fasole" este reinterpretată în această creaţie digitală.

Adam Levine pare picat în mijlocul unei simulări computerizate care împrumută elemente de la cele mai celebre filme ale ultimilor ani. "What Lovers Do" are un clip regizat de către Joseph Kahn şi ni-i prezintă pe solistul Maroon 5 şi rapperul SZA alergând prin multiple universuri. Dinozauri în CGI, o cursă care l-ar face pe Forrest Gump gelos şi o sesiune de înot cu delfinii fac din clip o supradoză de CGI.

Maroon 5 nu e deloc străină de clipuri bizare, "Cold" fiind un veritabil trip vizual în mijlocul unei petreceri psihedelice. Beat-urile jucăuşe ale noului single se aliniază perfect cu vizualul. Orice videoclip care începe cu o căprioară cântând cu vocea lui Adam Levine merită privit măcar o dată. Atras de o sirenă care pare o variantă afro americană a Elsei din "Frozen", Adam îşi joacă averea în Las Vegas, devenind apoi un veritabil Gulliver în ţara cartoforilor mici.

Finalul ni-l prezintă pe muzician pe patul de spital cu mâna şi piciorul rupte, îngrijit de o asistentă sexy. De la debutul single-ului şi până acum, piesa a ajuns în top 40 în State, strângând peste 65 de milioane de stream-uri pe Spotify şi peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. Ultimul an a fost unul marcat de colaborări pentru Maroon 5, cu Future pe piesa "Cold" şi cu Kendrick Lamar pe "Don't Wanna Know".

Aceste single-uri sunt extrase de pe un viitor LP, al şaselea al trupei, care va debuta în noiembrie. Maroon 5 ne-au vizitat vara trecută în Piaţa Constituţiei, în cadrul unui concert deschis de Antonia.

Citește mai multe despre Adam LevineMaroon 5SZA
Videoclipuri cu Adam LevineMaroon 5SZA
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE