Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Kendrick Lamar - LOVE ft. Zacari

Kendrick Lamar este cel mai revoluţionar artist hip-hop al anului curent, cel puţin când vine vorba de videoclipuri vizionare. Îşi continuă pleiada de materiale vizuale unice prin lansarea lui "LOVE". Piesa este o colaborare cu Zacari, care tocmai a primit clipul de mai jos.

Videoclipul cel nou poate fi descris doar ca senzual şi în acelaşi timp romantic. În antiteză totală cu clipurile rap clasice, "LOVE" prezintă toate aspectele unei relaţii, inclusiv certuri, vase sparte şi preludiu. O siluetă feminină dansează lasciv în cadre întunecate. Acestea par desprinse din amintirile lui Kendrick Lamar, care includ o viziune a unei adevărate zeiţe Venus transformată în statuie vie.

"LOVE" este o piesă personală, o confesiune a artistului despre dragoste, despre imperfecţiunea unei emoţii umane care a inspirat multiple forme de artă. Acest featuring cu Zacari este al cincilea single de pe revoluţionarul album "DAMN", multi premiat în acest an. Până acum am văzut clipuri inedite pentru piese precum "ELEMENT", "LOYALTY", "DNA" sau celebrul "HUMBLE".

Albumul "DAMN" sosea în luna aprilie şi a fost inclus în multiple topuri 10 ale celor mai bune albume din 2017. La faima sa au contribuit clipurile regizate de Dave Meyers şi The Little Homies, adică Dave Free şi Kendrick Lamar. Zacari a declarat recent despre "LOVE" că poate fi considerat un imn al pasiunii lui Kendrick pentru logodnica sa, Whitney Alford.

Kendrick a anunţat în această lună o colaborare cu Nike, realizând o pereche de încălţăminte sport cu faimosul brand. Lamar a colaborat recent cu N.E.R.D. şi Frank Ocean pe piesa "Don't Do it".  Luna trecută ascultam în premieră un featuring al artistului rap pe piesa "American Soul" de la U2.

Citește mai multe despre Kendrick Lamar
Videoclipuri cu Kendrick Lamar
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE