Urmărește-ne în Social Media

Kendrick Lamar, SZA - All The Stars

Kendrick Lamar şi SZA ne-au oferit luna trecută un prim single extras de pe coloana sonoră a fillmului "Black Panther". Melodia se numeşte "All the Stars" şi a devenit rapid un hit, iar acum a primit şi un videoclip plin de galaxii şi influenţe tribale africane. Îl puteţi viziona mai jos.

"Black Panther" va sosi în cinematografe pe 16 februarie, iar Kendrick Lamar s-a ocupat de coloana sa sonoră. Pe lângă "All the Stars", am mai putut asculta recent şi piesa "Pray For Me", o colaborare cu The Weeknd, cu un aer sensibil şi vulnerabil. Odată cu noul clip vedem faţete noi şi necunoscute ale unui univers alternativ, în care o naţiune africană SF, Wakanda face legea.

Îl privim pe Kendrick Lamar parcurgând o pădure uscată, cu o armată de pantere negre sau copii din cartiere sărace meditând pe acoperişuri. Rapperul apare în port tradiţional african, dar primeşte şi un look de motociclist dur, îmbrăcat în piele şi cu bandană. Pentru a completa yin şi yang-ul acestui vizual, SZA devine o viziune cosmică, într-o rochie roşie şi plutind printre stele şi galaxii.

Spre finalul clipului ochii ne sunt atraşi de pene albastre fluturând şi de păuni îngheţaţi sub forma unor siluete de războinici africani. Resimţim şi influenţe egiptene şi vedem figuri ce par zeităţi extrase din alt mileniu şi altă galaxie. Asemenea clipurilor multi premiate ale lui Kendrick şi acesta este regizat de către Dave Meyers şi grupul The Little Homies, din care Lamar de altfel face parte.

Coloana sonoră a filmului Marvel "Black Panther" va fi disponibilă pe 9 februarie, în format digital. Ultimele săptămâni au fost excelente pentru rapperul american, care a plecat acasă cu 5 premii Grammy la ceremonia de la final de ianuarie. Premiile încununează un 2017 în care albumul "DAMN" a dominat toate topurile de muzică rap. Artistul ajunge la un total de 12 premii Grammy şi asta la doar 30 de ani.

PUBLICITATE
Comentarii
CLOSE
CLOSE