Urmărește-ne în Social Media

Humanist - Shock Collar (feat. Dave Gahan)

Dave Gahan își explorează creativitatea într-un nou proiect lateral activității sale din Depeche Mode. Alături de Humanist, Gahan lansează single-ul "Shock Collar", prezentat publicului împreună cu un videoclip.

Humanist este un proiect fondat de Rob Marshall, care cântă la chitară Exit Calm și a colaborat cu muzicianul britanic Mark Lanegan pe albumele "Gargoyle" "Somebody’s Knocking".

"A fost o plăcere să mi se propună să fac parte din proiectul Humanist al lui Rob. Mark Lanegan m-a întrebat și mi-a plăcut ideea imediat. E o bestie! Am tras vocea, iar pentru videoclip am mizat pe ideea unei mașini care merge în viteză pe o autostradă goală. Am filmat video-ul în New York în câteva zile și totul s-a închegat", a povestit Dave Gahan.

Primul album Humanist va fi lansat pe 21 februarie. Discul va include și alte colaborări, cu artiști ca Mark Gardner din trupa Ride și Joel Cadbury din Unkle.

Ultimul material lansat de Dave Gahan cu Depeche Mode se numește "Spirit" și a fost lansat în 2017. Materialul a fost promovat în același an și în România, în cadrul primului concert al trupei de la Cluj-Napoca. Peste 40.000 de spectatori au cântat alături de trupă, fanii bucurându-se atât de noile piese, cât și de hituri precum "Enjoy the Silence" şi "Personal Jesus". (Citește recenzia concertului Depeche Mode de la Cluj și vezi galeria de poze). Concertul de la Cluj-Napoca a avut loc la 4 ani de la show-ul susținut pe Arena Națională din București.

Comentarii