Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: Selena Gomez - Lose You To Love Me

Selena Gomez a lansat o baladă emoționantă despre regăsirea propriei identități în urma unei despărțiri. Noul single al artistei se numește ”Lose You To Love Me” și este acompaniat de un videoclip alb-negru, ce accentuază impactul puternic pe care acel cineva l-a avut asupra Selenei.

Noul clip "Lose You To Love" este regizat de Sophie Muller, fiind centrat pe chipul Selenei Gomez. Se creează astfel iluzia intimității, artista părând că se confesează în fața unui prieten apropiat.

"Această piesă a fost inspirată de multe lucruri care s-au întâmplat în viața mea de când am lansat ultimul album. Mi s-a părut important să împărtășesc muzica, știind că mulți pot rezona cu faptul că drumul spre redescoperirea propriei persoane vine prin intermediul cicatricilor din viața fiecăruia. Vreau ca oamenii să simtă speranța și să știe că la finalul unei drame vor fi mai puternici și vor cunoaște o versiune mai bună a propriei persoane", a detaliat Selena Gomez într-o declarație oficială, ce a însoțit lansarea noului single și videoclip.

Single-ul a fost compus de Selena împreună cu Julia Michaels și Justin Tranter, pe partea de producție fiind implicați Mattman & Robin și Finneas, fratele lui Billie Eilish.

Ultimul album al Selenei Gomez a fost lansat în 2015. Intitulat "Revival", discul a inclus single-uri precum "Same Old Love" și "Kill Em with Kindness". LP-ul a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200, fiind certificat cu platină în SUA.

Selena Gomez este o actriță și artistă americană ce a ajuns în atenția publicului odată cu rolul din serialul pentru copii "Barney & Friends" (2002–2004). Primul ei album solo, "Stars Dance", a fost lansat în 2013 și a debutat pe prima poziție în topul Billboard. De atunci, evoluția sa a fost constantă, ajungând să vândă peste 7 milioane de copii ale albumelor sale și 22 de milioane de exemplare a single-urilor lansate.

Citește mai multe despre Selena Gomez
Videoclipuri cu Selena Gomez
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE