Urmărește-ne în Social Media

Selena Gomez - Love On

În luna iubirii, Selena Gomez a lansat "Love On", o piesă romantică și relaxată. Este acompaniată de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Love On" este prima piesă nouă lansată de Selena Gomez de la "Single Soon" de anul trecut. Compusă de Gomez împreună cu Isaiah Tejada, Jordan K. Johnson, Julia Michaels, Michael Pollack și Stefan Johnson, "Love On" devine fundalul muzical perfect pentru o poveste de dragoste distractivă și pasională.

Melodia este lansată alături de un videoclip regizat de Greg Ohrel, care o înfățișează pe Selena relaxându-se și bucurându-se de viață, Este înconjurată de cupluri îndrăgostite și multe săruturi. Artista schimbă o mulțime de ținute romantice și chiar dansează alături de câteva balerine.

Lansarea "Love On" ar putea pava drumul către un nou album muzical, cel mai recent fiind "Rare", lansat în 2020.

În altă ordine de idei, "Only Murders in the Building", serialul în care Selena joacă alături de Steve Martin și Martin Short a fost reînnoit pentru al patrulea sezon, care o va include din nou Meryl Streep. De asemenea, artista o va interpreta pe Linda Ronstadt într-un film biografic de David O. Russell, și va avea o apariție surpriză într-o continuare "Wizards of Waverly Place".

Comentarii

Muzică și film

Selena Gomez revine într-o continuare a serialului "Wizards of Waverly Place"

Îndrăgitul serial Disney, "Wizards of Waverly Place", va beneficia de o continuare, iar episodul pilot va avea o apariție specială - nimeni alta decât Selena Gomez, care va reintra în pielea personajului Alex Russo.

Publicat

pe

Wizards of Waverly Place
Wizards of Waverly Place │ FOTO: captură YouTube / Disney Plus

Mai mult, actorul din seria originală, David Henrie, va juca și va produce continuarea, iar Selena Gomez va avea o apariție specială în primul episod, pe care îl va și produce. Henrie va relua rolul lui Justin Russo, în timp ce Gomez o va juca din nou pe Alex Russo. Distribuția episodului este completată de Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele și Mimi Gianopulos. Disney Branded Television se află în spatele producției.

Episodul pilot va urmări un incident misterios la WizTech. Justin Russo, acum devenit adult, și-a lăsat în urmă puterile de vrăjitor pentru a începe o viață normală de familie. Când o tânără vrăjitoare pe nume Billie (Brown), care are nevoie de un mentor, apare la ușa lui Justin, el va trebui să-și confrunte trecutul magic pentru a salva Lumea Vrăjitorilor. Thiele îl va interpreta pe Roman Russo, fiul cel mare al lui Justin, în timp ce Gianopulos va fi Giada, soția lui Justin. În prezent, nu se știe dacă Selena Gomez va apărea în mai multe episoade din serie.

Seria originală "Wizards of Waverly Place" a fost creată de Todd J. Greenwald și difuzată în perioada 2007 - 2012. I-a avut ca protagoniști pe cei cinci membri ai familiei Russo, cei trei frați - Alex, Justin și Max trecând prin încercările și necazurile adolescentine. Distribuția i-a inclus pe Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera și David DeLuise, toți (mai puțin Henrie), s-au reunit în 2013 pentru specialul TV "The Wizards Return: Alex vs. Alex".

În prezent, Selena Gomez joacă rolul lui Mabel Mora în serialul "Only Murders in the Building", pe care îl și produce. Proiectul a fost recent reînnoit pentru cel de-al patrulea sezon.

Citește în continuare

Muzică și film

Selena Gomez o interpretează pe Linda Ronstadt într-un film biografic

Selena Gomez o va interpreta pe cântăreața Linda Ronstadt într-un viitor film biografic. Proiectul se află momentan în stadiul de pre-producție. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Selena Gomez și Linda Ronstadt
Selena Gomez și Linda Ronstadt │ FOTO: capturi YouTube ("Back To You" / Long Long Time")

Cântăreața de 31 de ani a confirmat rolul după ce a publicat o fotografie cu cartea autobiografică a lui Ronstadt - "Simple Dreams" - pe Instagram Stories. Filmul muzical este în prezent în pre-producție, cu o echipă formată, printre alții, de John Boylan, managerul Lindei Ronstadt și James Keach, care a produs documentarul "Linda Ronstadt: The Sound of My Voice" (2019).

Pelicula va fi regizată de David O. Russell, cunoscut pentru proiecte ca "Silver Linings Playbook", "American Hustle" sau "The Fighter". Cel mai recent film al său, "Amsterdam", i-a avut în distribuție pe Christian Bale, Margot Robbie și John David Washington.

​Potrivit TMZ, Gomez s-a întâlnit cu Ronstadt în urmă cu câteva luni, aceasta din urmă dându-și personal acordul pentru a fi portretizată de mai tânăra colegă de breaslă.

Ronstadt și Gomez sunt ambele de origine mexicană. Aceasta din urmă a fost nominalizată de două ori la Globurile de Aur pentru interpretarea sa din serialul "Only Murders in the Building" pe care îl produce și în care joacă alături de Steve Martin și Martin Short. Ultimul ei rol într-un film de lungmetraj a fost reprezentat de "A Rainy Day in New York", regizat de Woody Allen. Gomez a dobândit succesul actoricesc cu serialul Disney "Wizards of Waverly Place".

Linda Ronstadt este o legendă a muzicii country, rock 'n' roll și latino. Albumele "Heart Like a Wheel" și "Simple Dreams" s-au bucurat de succes critic și comercial. De-a lungul carierei, artista a câștigat 11 premii Grammy și a fost onorată atât de Academia de Înregistrări, cât și de Academia Latino de Înregistrări, cu premii pentru întreaga carieră.

În 2011, Ronstadt și-a anunțat retragerea, dezvăluind ulterior că nu mai poate cânta din cauza paraliziei supranucleare progresive. Recent, piesa sa, "Long Long Time", a ajuns în trei topuri Billboard datorită utilizării în serialul "The Last of Us".

Citește în continuare