Urmărește-ne în Social Media

Rema, Selena Gomez - Calm Down

Rema și Selena Gomez au lansat videoclipul noii lor colaborări - "Calm Down". Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

Colaborarea dintre cei doi artiști este, de fapt, un remix al piesei originale "Calm Down", lansată de Rema în februarie. Melodia a fost prezentă publicului ca un al doilea single de pe albumul de debut al artistului - "Rave & Roses". Acum, Rema a apelat la Selena Gomez pentru a da un suflu proaspăt piesei.

Pe remix, cei doi cântă cu energie versurile piesei, dansând în același timp într-o casă extrem de colorată. Atmosfera creată este dinamică și efervescentă, rămânând cu ușurință imprimată în memoria ascultătorului.

Albumul "Rave & Roses" cuprinde 16 piese, printre acestea numărându-se și o serie de colaborări cu artiști precum Chris Brown, 6LACK, rapperul britanic AJ Tracey și cântăreața franceză Yseult. Albumul va fi promovat printr-un turneu amplu, în SUA, Marea Britanie și Europa.

De la debutul său, Rema s-a făcut remarcat pe piața muzicală datorită capacității de a combina diferite influențe muzicale (africane, indiene sau arabe). Rezultatul este un mix atipic și seducător, ce promite să îi clădească și mai bine drumul spre succes.

Tracklist "Rave & Roses":

 1. Divine
 2. Hold Me
 3. Dirty
 4. Calm Down
 5. Soundgasm
 6. Time N Affection
 7. Jo
 8. Mara
 9. Love
 10. Addicted
 11. Are You There?
 12. FYN
 13. Oroma Baby
 14. Carry
 15. Wine
 16. Runaway

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Selena Gomez va fi gazda a două emisiuni culinare

Selena Gomez se întoarce în bucătărie, în cadrul a două emisiuni culinare. Programele vor fi disponibile pe canalul Food Network. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Selena Gomez
Selena Gomez │ FOTO: Universal Music

Selena Gomez nu este străină de gastronomie. Perioada de carantină a inspirat-o pe artistă să lanseze un show intitulat "Selena + Chef", disponibil pe HBO Max. Acum, Selena se pregătește să împărtășească cu telespectatorii noi rețete, grație a două emisiuni.

Unul dintre show-uri va fi axat pe mâncăruri pentru sărbători și va debuta la sfârșitul acestui an. Cealaltă emisiune va fi lansată în 2024. În cadrul acesteia, Selena Gomez va vizita unii dintre cei mai buni bucătari din țară în propriile bucătării și vor găti preparate populare.

"Sărbătorile sunt întotdeauna uriașe pentru Food Network, ajungând la aproape 60 de milioane de telespectatori, iar să o avem Selena lansând cele aproape 100 de ore de programe de sărbători va face cu siguranță ca sezonul viitor să fie unul de celebrat", a declarat Kathleen Finch, președintele Warner Bros. Discovery. și directorul de conținut US Networks.

În altă ordine de idei, Selena a lansat anul trecut documentarul "My Mind & Me", ce prezintă starea sănătății mintale a Selenei, după ani de glorie și faimă. Documentarul prezentă imagini brute și intime din viața personală a artistei și se întinde pe o perioadă de șase ani, până în momentul prezent.

Artista va reveni pe micile ecrane și cu cel de-al treilea sezon al serialului "Only Murders in the Building", ce va debuta vara aceasta.

Citește în continuare