Urmărește-ne în Social Media

pop

Selena Gomez - My Mind & Me

Selena Gomez a lansat o nouă melodie originală, ce se regăsește și în documentarul ei - "Selena Gomez: My Mind & Me". Piesa este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Inspirată de propriile ei jurnale personale, noua melodie - "My Mind & Me" - descrie părți profund sensibile din viața cântăreței și a fost scrisă de Selena, Amy Allen, Jonathan Bellion, Michal Pollack, Stefan Johnson și Jordan K. Johnson.

După ani de zile în lumina reflectoarelor, Selena atinge o nouă perspectiva artistică. Acest documentar unic și intim, regizat de Alek Keshishian ("Madonna: Truth or Dare") se întinde pe o perioadă de șase ani, până în momentul prezent.

Documentarul este un film original Apple, produs de Lighthouse Management + Media și Interscope Films. Documentarul, care a avut premiera la Festivalul de Film AFI, a fost lansat la nivel mondial pe 4 noiembrie.

Selena Gomez a vândut milioane de piese în întreaga lume și a strâns miliarde de streamuri de muzică la nivel global. Cariera muzicală a fost acompaniată de una actoricească, Selena jucând în numeroase filme și emisiuni TV. În prezent, apare în serialul "Only Murders in the Building", pentru care a primit o nominalizare la Premiile Emmy de anul acesta.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Selena Gomez va fi gazda a două emisiuni culinare

Selena Gomez se întoarce în bucătărie, în cadrul a două emisiuni culinare. Programele vor fi disponibile pe canalul Food Network. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Selena Gomez
Selena Gomez │ FOTO: Universal Music

Selena Gomez nu este străină de gastronomie. Perioada de carantină a inspirat-o pe artistă să lanseze un show intitulat "Selena + Chef", disponibil pe HBO Max. Acum, Selena se pregătește să împărtășească cu telespectatorii noi rețete, grație a două emisiuni.

Unul dintre show-uri va fi axat pe mâncăruri pentru sărbători și va debuta la sfârșitul acestui an. Cealaltă emisiune va fi lansată în 2024. În cadrul acesteia, Selena Gomez va vizita unii dintre cei mai buni bucătari din țară în propriile bucătării și vor găti preparate populare.

"Sărbătorile sunt întotdeauna uriașe pentru Food Network, ajungând la aproape 60 de milioane de telespectatori, iar să o avem Selena lansând cele aproape 100 de ore de programe de sărbători va face cu siguranță ca sezonul viitor să fie unul de celebrat", a declarat Kathleen Finch, președintele Warner Bros. Discovery. și directorul de conținut US Networks.

În altă ordine de idei, Selena a lansat anul trecut documentarul "My Mind & Me", ce prezintă starea sănătății mintale a Selenei, după ani de glorie și faimă. Documentarul prezentă imagini brute și intime din viața personală a artistei și se întinde pe o perioadă de șase ani, până în momentul prezent.

Artista va reveni pe micile ecrane și cu cel de-al treilea sezon al serialului "Only Murders in the Building", ce va debuta vara aceasta.

Citește în continuare

Trending