Urmărește-ne în Social Media

Sebastian Dobrincu ft. Ioana Ignat - Inimă Naivă

Sebastian Dobrincu vine cu o nouă piesă de dragoste dedicată celor care doresc să se întoarcă la persoana iubită: "Inima naivă", o colaborare cu Ioana Ignat. Materialul este disponibil în articol.

"Inima naivă" este o piesă pop cu influență dance, care transmite emoție și regretul despărțirii de persoana iubită transpusă într-un cadru cosmic, ireal, ce a prins viață în studiourile DeMoga.

După o colaborare care a început acum doi ani, Marius Moga împreună cu Sebastian Dobrincu au creat studioul IREAL, un spațiu dotat cu tehnologie de ultimă oră, unde realitatea augumentată te trimite în orice loc pe care ți-l poți imagina. Videoclipul piesei "Inimă naivă" a fost filmat pe "Marte", în premieră în noul studio.

"Împreună cu Ioana și întreaga echipă am reușit să creăm o poveste frumoasă și sinceră, bazată pe ceva ce toți trăim cel puțin o data în viață – a iubi naiv, fără prejudecăți. Lucrăm de aproape un an la această piesă. Am făcut mii de modificări până ne-am convins că transmite emoția potrivită. Am reușit totodată sa facem premieră prin clipul piesei, folosind tehnologii de producție virtuală nemaintâlnite într-un clip muzical. Deși pare că ne cântăm iubirea neîmplinită pe Marte, în realitate toată acțiunea a avut loc într-un platou de filmare. Sunt recunoscător întregii echipe și sperăm ca piesa să ajungă la sufletele a cât mai multor oameni", a declarat Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu a uimit România cu povestea lui de viață. La doar 22 ani, Sebastian este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. De-a lungul timpului, a creat o serie de aplicații și programe care au fost cumpărate sau folosite de cele mai mari companii din SUA. Cu toate acestea, Sebastian continuă să-și fructifice pasiunea pentru muzică.

În anul 2017, Ioana Ignat a lansat piesa "Doar pe a ta", ce s-a clasat rapid pe primele locuri în topurile radio și a ajuns la peste 60 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana a compus și lansat "Nu mă uita", una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 80 milioane vizualizări pe YouTube.

Un alt hit a fost "În palma ta", cu peste 45 milioane vizualizări pe YouTube. Anul 2020 a adus-o pe Ioana Ignat din nou pe primele poziții pe YouTube cu piesele "Tu nu meriți""Azi""O lume întreagă""Singura greșeală" (împreună cu Florian Rus), "Sensibil (Nu am somn)", precum și cel mai recent single alături de Pavel Stratan, "Vina dragostei".

PUBLICITATE
Comentarii