Urmărește-ne în Social Media

Ioana Ignat - Seară de seară

Ioana Ignat a lansat "Seară de seară", o piesă sensibilă, de dragoste. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Seară de seară" a fost compusă de Ioana Ignat și Iordan și vorbește despre o iubire sinceră și firească. "Tu faci dragostea să pară / Mult mai ușoară / Atât de natural / Până la final" spun versurile. Melodia este o dedicație pentru iubitul Ioanei, Sebastian Dobrincu.

"Am lansat o piesă specială și vreau să o dedic iubitului mei. Îi mulțumesc că mă inspiră zi de zi. Îl iubesc mult de tot!", a transmis Ioana Ignat pe Instagram.

"Seară de seară" este lansată alături de un videoclip regizat de Bogdan Daragiu. Vizualul o prezintă pe Ioana Ignat alături de trupa sa, într-un cadru de live session.

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei înseamnă hitul "Doar pe a ta", care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, Ioana Ignat are numeroase hituri care au ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor și care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube și stream-uri pe Spotify.

Comentarii