Urmărește-ne în Social Media

Sabrina Carpenter - Skin

Cântăreața, compozitoarea și actrița Sabrina Carpenter lansează single-ul "Skin". Melodia este acompaniată de un videoclip simbolic, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Skin" marchează începutul colaborării cu label-ul Island Records (Universal Music Group), eveniment de care Sabrina s-a declarat cu adevărat încântată:

"Sunt atât de încântată să mă alătur familiei Island Records, Darcus (n.r. directorul executiv) și echipa mi-au înțeles cu adevărat viziunea, din momentul în care ne-am întâlnit prima dată. Este locul perfect pentru mine, pentru a începe următorul capitol al carierei mele muzicale și evoluției mele ca artist. Abia aștept ca toată lumea să audă la ce lucrăm anul acesta!"

Piesa vorbește despre situațiile în care le permitem anumitor oameni din viața noastră să ne rănească emoțional, spiritual. Morala poveștii spuse de versuri se dorește a fi: oamenii pot avea o putere asupra ta numai dacă tu le dai voie. "Skin" este însoțită de un videoclip regizat de Jason Lester. De-a lungul clipului, îl putem vedea și pe Gavin Leatherwood, actorul care l-a interpretat pe Nicholas Scratch în serialul Netflix, "Chilling Adventures of Sabrina".

"Skin" a luat internetul pe neașteptate, ajungând pe primul loc pe Twitter, în întreaga lume, și a reușit să se claseze și pe locul 7 pe YouTube. Mai mult, piesa a adunat peste 17 milioane de ascultări pe platformele de streaming în câteva zile, dintre care 10 milioane a strâns în doar 48 de ore. Piesa a debutat și pe primele locuri în topurile muzicale, precum Spotify, iTunes sau Apple Music.

Sabrina Carpenter a cucerit un public vast datorită capacităților sale de cântăreață, compozitoare și actriță. Sabrina a avut primul rol principal în filmul "The Short History of the Long Road", care a avut premieră la Festivalul de film Tribeca și s-a bucurat de recenzii deosebite, aducându-i Premiul Juriului pentru "Cea mai bună interpretare" la Festivalul de film Savannah SCAD din 2019. În martie 2020, Sabrina și-a făcut debutul pe Broadway, jucând în "Mean Girls". În plus, Sabrina va produce și va juca în "Alice", o adaptare muzicală a poveștii "Alice în Țara Minunilor" .

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31