Urmărește-ne în Social Media

UNKLFNKL & Ioana Ignat - 6 Feet Deep

UNKLFNKL și Ioana Ignat au lansat piesa "6 Feet Deep" alături de un videoclip dinamic. Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

UNKLFNKL și Ioana Ignat sparg tiparele și reinventează drama despărțirii prin versurile atipice și instrumentalul hipnotizant. Piesa "6 Feet Deep" este lansată alături de un videoclip regizat de SAN, cu DOP David Mogan și produs drTag Cinematography.

"Veneam dintr-o călătorie cu mașina destul de lungă, eram prin Ungaria sau Slovenia și am oprit la un fast-food pe autostradă. În timp ce așteptam la coadă, a ieșit din bucătărie o fată, probabil managerul de acolo, care a început să țipe la toți angajații. Am zis: <<Ce stresată este săraca fata, nu știu cum o să treacă peste această vară.>> Nu eram în mijlocul unei povești de dragoste, dar asta a fost momentul zero al piesei!", a spus UNKLFNKL

Ioana a mărturisit că i-a plăcut direcția din prima secundă, chiar dacă piesa nu se încadrează în zona care a consacrat-o.

"<<Six Feet Deep>> este total diferită față de tot ce am lansat până acum, iar eu sunt pur și simplu nerăbdătoare să ajungă la toată lumea. Sunt îndrăgostită de piesa asta si cred că o să vă lovească și pe voi, pentru că are tot ce îi trebuie. Get ready to vibe!"

Gabriel Maga, cunoscut și sub numele de UNKLFNKL, a debutat pe scena muzicală din Romania, evoluând și perfecționându-se timp de 10 ani în Vancouver, Canada. Acolo a fost apreciat pentru producțiile sale eclectice și abordarea inovatoare, apoi a ajuns un recunoscut DJ în cluburile din Asia și a captivat publicul în calitate de chitarist pe marile scene din România alături de trupa VUNK.

În prezent, UNKLFNKL își construiește proiectul independent în București, adoptând o abordare experimentală. Stilul său muzical se definește prin explorarea stilurilor electro, deep house, techno, slap house, hip-hop și, uneori, pop. Printre piesele sale de succes se numără "Oh my Darling", "Persian Lane", "To the Moon and Back" în colaborare cu Dayana și "Lie for Me".

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. În prezent, Ioana Ignat are numeroase hituri care au ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor și care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube și stream-uri pe Spotify, printre care se numără piesa "Nu mă uita".

Comentarii

Albume noi

Ioana Ignat a lansat albumul de debut - TRACKLIST

Ioana Ignat, una dintre cele mai apreciate voci din muzica românească actuală, a lansat albumul de debut, intitulat simplu și sugestiv: "Ioana Ignat". Materialul reprezintă o oglindă a trăirilor și experiențelor sale, și te invităm să afli mai multe detalii despre el în articol.

Publicat

pe

Artwork album "Ioana Ignat"
Artwork album "Ioana Ignat" │ FOTO: Universal Music Romania

Ioana Ignat a participat la scrierea și producția fiecărei piese de pe album, alături de alte nume sonore din industrie cum ar fi Lora, Alex Cotoi, Bianca Dragomir, Vlad Măzărel, Edward Sanda, Iordan Adrian și mulți alții. Albumul conține 18 melodii, dintre care șase piese sunt deja cunoscute și îndrăgite de publicul larg.

"În albumul acesta sunt ca o carte deschisă unde totul este sincer și adevărat. Materialul prezintă experiențele și sentimentele mele reale, care m-au inspirat de-a lungul carierei mele.

Fiind primul meu album, mi-am dorit să mă reprezinte în totalitate. Am vrut ca oamenii să mă cunoască cu adevărat și să fiu eu 100%. Este un album foarte dinamic, intens și complex. Stilul predominant este pop, însă se regăsesc și influențe afro, R&B, dance sau chiar rock alternativ. A fost un proces foarte lung și extraordinar, prin care am trecut alături de mulți oameni talentați și implicați. Sunt mândră de acest proiect și sper ca oamenii să-l primească cu brațele deschise", a declarat Ioana Ignat.

Ioana Ignat este o cântăreață și compozitoare care a cucerit lumea muzicală cu melodiile ei fermecătoare și versurile captivante. Single-urile de succes, cum ar fi "Doar pe a ta", "Nu mă uita", "În palma ta" sau "Vivere", au ajuns pe primul loc în topurile radio și Shazam. Melodiile sale au adunat peste 400 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 28 de milioane de stream-uri pe Spotify, iar Ioana Ignat a primit numeroase premii și trofee, printre care "Best Debut", "Best Shazam" sau "Best Pop Song" în România. Dincolo de priceperea sa artistică, prezența magnetică pe scenă și conexiunea sinceră cu publicul creează interpretări live de neuitat.

Tracklist album "Ioana Ignat":

 1. Dacă tu ai iubit cândva
 2. Uită vara noastră
 3. O poveste de iubire
 4. Stele
 5. Am vrut să te sun
 6. Dacă vei uita
 7. Vocea Inimii
 8. În derivă (Maga)
 9. Seară de seară
 10. Vino mai aproape
 11. În derivă (Iordan)
 12. Lângă inima ta
 13. Te caut iar
 14. Am vrut să te sun (feat. DJ Project)
 15. Tăcerea
 16. Povești uitate
 17. În lipsa ta
 18. Încă mă cauți
Citește în continuare