Urmărește-ne în Social Media

UNKLFNKL & Ioana Ignat - 6 Feet Deep

UNKLFNKL și Ioana Ignat au lansat piesa "6 Feet Deep" alături de un videoclip dinamic. Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

UNKLFNKL și Ioana Ignat sparg tiparele și reinventează drama despărțirii prin versurile atipice și instrumentalul hipnotizant. Piesa "6 Feet Deep" este lansată alături de un videoclip regizat de SAN, cu DOP David Mogan și produs drTag Cinematography.

"Veneam dintr-o călătorie cu mașina destul de lungă, eram prin Ungaria sau Slovenia și am oprit la un fast-food pe autostradă. În timp ce așteptam la coadă, a ieșit din bucătărie o fată, probabil managerul de acolo, care a început să țipe la toți angajații. Am zis: <<Ce stresată este săraca fata, nu știu cum o să treacă peste această vară.>> Nu eram în mijlocul unei povești de dragoste, dar asta a fost momentul zero al piesei!", a spus UNKLFNKL

Ioana a mărturisit că i-a plăcut direcția din prima secundă, chiar dacă piesa nu se încadrează în zona care a consacrat-o.

"<<Six Feet Deep>> este total diferită față de tot ce am lansat până acum, iar eu sunt pur și simplu nerăbdătoare să ajungă la toată lumea. Sunt îndrăgostită de piesa asta si cred că o să vă lovească și pe voi, pentru că are tot ce îi trebuie. Get ready to vibe!"

Gabriel Maga, cunoscut și sub numele de UNKLFNKL, a debutat pe scena muzicală din Romania, evoluând și perfecționându-se timp de 10 ani în Vancouver, Canada. Acolo a fost apreciat pentru producțiile sale eclectice și abordarea inovatoare, apoi a ajuns un recunoscut DJ în cluburile din Asia și a captivat publicul în calitate de chitarist pe marile scene din România alături de trupa VUNK.

În prezent, UNKLFNKL își construiește proiectul independent în București, adoptând o abordare experimentală. Stilul său muzical se definește prin explorarea stilurilor electro, deep house, techno, slap house, hip-hop și, uneori, pop. Printre piesele sale de succes se numără "Oh my Darling", "Persian Lane", "To the Moon and Back" în colaborare cu Dayana și "Lie for Me".

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. În prezent, Ioana Ignat are numeroase hituri care au ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor și care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube și stream-uri pe Spotify, printre care se numără piesa "Nu mă uita".

Comentarii