Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ioana Ignat a lansat o nouă piesă melancolică, "O lume întreagă" - AUDIO

Una dintre cele mai tinere artiste din peisajul muzical autohton este şi cea mai prolifică. Ioana Ignat este la al patrulea single în 2020, iar acesta se numeşte "O lume întreagă". Vă invităm să ascultaţi noul track cu beat de R&B melancolic în articol.

Publicat

pe

Coperta single Ioana Ignat O Lume Intreaga
Coperta single Ioana Ignat O Lume Intreaga │ FOTO: Ioana Ignat

Ioana Ignat continuă povestea unei despărţiri fără resentimente în piesa "O lume întreagă". În versuri artista urează celui de care s-a separat să aibă doar linişte şi tot ce îşi doreşte. "Lumea întreagă" despre care cântă artista este cea în care îndrăgostiţii despărţiţi nu îşi vor găsi vreodată liniştea. Versurile amintesc şi de înecul amarului în vin, vicii, în scrum şi depresie, după despărţire. O chitară cu volum redus adaugă extra melodicitate acestei piese.

La final de februarie Ioana a lansat piesa "Singura Greşeală", colaborare cu Florian Rus, care s-a lăsat cu un videoclip oficial distopic. Asta după ce tânăra începuse anul 2020 cu două single-uri puternice în ianuarie: "Azi" şi "Tu nu meriţi". Acesta din urmă a primit un videoclip intim într-un studio de înregistrări realizat ad hoc într-o încăpere a unei case decorate hip.

Ioana Ignat este la doar 21 de ani o voce deja apreciată în peisajul muzical de la noi. Artista este activă din anul 2016 şi ştie să cânte la pian, chitară acustică, chitară bas şi contrabas. Artista a fost una dintre finalistele sezonului 6 din "Vocea României", fiind în echipa lui Marius Moga.  A interpretat piese din ale lui Hozier, Sia şi Lara Fabian şi a fost una dintre favoritele publicului în acel sezon. Muziciana a învăţat să cânte la chitară de pe Internet, urmând apoi cursuri de bas şi contrabas. Cochetează şi cu modelling-ul.

După încheierea concursului Vocea României, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând atfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music şi Nomad Music. Primul său single şi hit a fost "Mă dezîndrăgostesc". Marele său hit este "Nu mă uita", lansat în 2017 şi care a strâns peste 70 de milioane de vizualizări pe YouTube. Pe lângă timbrul unic, Ioana e cunoscută şi pentru faptul că îşi compune singură piesele.

Comentează

Trending